#famemma #typy #bukmacherka #bukmacher Dawajcie swoje PEWNE TYPY NA Fame MMA Dla mnie wielkie niewiadome to: Dubiel Vs blonsky? Xayo VS Konopski? Młody Muran Vs tancula? Takefun vs Zabielski? Lilmasti vs Linkimaster? Jak myślicie ?
@jozinzbazin_bozy: lil masti jeżeli nie będzie wału to pewniak,takefun o wiele lepiej wypada w stójce pomimo krótszego stażu od zabielskiego któremu zabrali główną b--ń którą jest parter,młody muran ogromny progres od pierwszej walki z tańculą ale osobiście sam mam problem z obstawieniem tego bo tańcula to nie wielkie serducho alan kwiecinski i tez z--------a do tej walki,mimo wszystko muran,xayo-konopski strasznie trudny typ bo nie mamy pojecia jak bardzo konopski przyklada
@jozinzbazin_bozy: 1. xayoo, seksmasterka, blonski, tancula?, zabielski? 2. xayoo jest jedna z tych osob co jak maja cos robic to raczej na 100% w dodatku trenuje dluzej od oskarka
@JulekHth: bracia haribo to akurat tez pewniak jest xD warjacik i ten drugi to maja z nimi szanse jedynie jak haribo sie na schodach w--------a wychodzac do oktagonu xD
Dawajcie swoje PEWNE TYPY NA Fame MMA
Dla mnie wielkie niewiadome to:
Dubiel Vs blonsky?
Xayo VS Konopski?
Młody Muran Vs tancula?
Takefun vs Zabielski?
Lilmasti vs Linkimaster?
Jak myślicie ?
xayoo i konop? ty widziales ich na wazeniu xD?
1. xayoo, seksmasterka, blonski, tancula?, zabielski?
2. xayoo jest jedna z tych osob co jak maja cos robic to raczej na 100% w dodatku trenuje dluzej od oskarka
warjacik i ten drugi to maja z nimi szanse jedynie jak haribo sie na schodach w--------a wychodzac do oktagonu xD