Aktywne Wpisy

ibleedforyou +6
jaki to kolor oczu?
źródło: 488519738_1722581595269304_4090418323250561329_n
Pobierz
Fafulec98 +36
Przeraża mnie, że wywiad z człowiekiem o skrajnie szkodliwych poglądach wykręcił tak absurdalne zasięgi.
#kanalzero
#kanalzero

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz
Zakontraktowanie tego coś to jest jakaś porażka, ja myślę że to polskie, k---a głupie społeczeństwo, ta banda imbecylow z uniwersum Muranskiego k---a to jest jakieś k---a nieporozumienie.
Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, włodarze fame MMA, takie zaangażowanie społeczne, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes, fiuta i wszystko inne i dla was tylko znaczyło to p--------e 70 czy 80 tysięcy głosów, to was powinno się j---ć k---a, tak się powinno was j---ć, jak tylko was może j---ć to coś Muranski.
Najman was tak nie wyruchał, jak wyrucha was to coś, k---a. Aż wasz kukle k---a będą swędziały z bólu
To jest dramat k---a
To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media k---a nie były w stanie powiedzieć, że Nitrozyniaka zbezczeszczono, że ten człowiek ma 118 wyroków uniewinniających, że te sądowe K---Y! powtarzam sądowe K---Y! sądowe K---Y tego człowieka oskarżały bezpodstawnie o wyzywanie i ruchanie matek i po latach uniewinniały, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka zwolnić tak jak chce, z ostatniej walki i rozwiązać kontrakt.
Będzie was to coś r----ć w dupę, będzie was Muranski k---a dymał tak, jak was Najman nie dymał.
Ta k---a, ten mały karakan, j----y Muranski śmieć, zniszczy was
Fightsporty, Kaniowskie, ebe ebe , telewizje woltaniki będą wam k---a odbierały smak życia wy k---a idioci
Narodowi, polscy idioci. Ja mam to w p-----e k---a, bo mnie stać na wszystko
Będę żył k---a tak!
W--------ę jeszcze dzisiaj do high league, kontrakt już podpisany, z fame mma i będę się z was k---a polskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy k---a (cytując Konopskiego) debile, którzy te k-------o Muranskie zakontraktowali.
Nie Korwina, nie Stonogę, tylko jakieś k---y Fuckgaty, w dupę j----e k---a, braci Neffati p------------w zakontraktowali
To właśnie jest ta k---a fame mma.
Przez taką k---ę federację przez was k---a chuje nic się w tym mma nie zmieni, bo jesteście c--j warci i trzeba was j---ć, r----ć i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych k----w, nieudaczników
Rozumiecie to?
A wam kochani, którzyście chcieli Nitrozyniaka, którzyście go wspomagali dziękuję
Bo to garstka dzieciaków, garstka dzieciaków, dzisiaj to jest 70 tysięcy osób, może 80
(Wyłącz ten w------r Agata, bo ci go wyłączę na amen)
Tak, tak, tylko to się k---a w tej k----e fame mma nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie chuje, że jesteście prymitywami, że k---a wasze p--------e karty walk to jest wasz majestat, wasza godność
Robota k---a w korporacji i karta walk złożona z oskarkow, to wy k---a fame, c--j z wami
Nie warto było k---a, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda k---a gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę
Niech was... Słuchajcie
Ci, którzyście głupie k---y kontaktowali to coś, niech was szlag trafi, c--j warci jesteście, anty-kacapami jesteście
Dobranoc
Co jest k---a pedale? Co chciałeś powiedzieć?
No. Dobra, na razie, w---------m
K---a, szkoda było 9 spraw karnych, szkoła było k---a ujawniać afery budowlanej.
Głupia federacja, głupie polaczki k---a, was do royal division tylko zaprowadzić k---a, materace rozłożyć
Szkoda k---a było na was cokolwiek wy głupie chuje.
Tekst jest przeróbką wystapienia Stonogi po wyborach i nie ma na celu nikogo urazić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
źródło: comment_1661429986siTiKDkEjPx7VmKrVlmtMG.jpg
Pobierz