Wpis z mikrobloga

to jest normalne, że chłopak po miesiącu znajomości, pierwszy raz mówi, że coś nie gra mu w relacji, jednocześnie mówiąc, że nie chce się więcej spotykać i że czuł się źle w tej relacji (poza okresem 2 tygodniowego zauroczenia), a na zdanie, że jest się skłonnym do kompromisów, że czuje się, że według mnie, on mógłby być szczęśliwy ze mną to mówi, że wie, ale że już jest za późno?
Plus info, że dawał mi wcześniej sygnały [nieobecność w trakcie rozmowy, bycie chamskim], przez które wcześniej mogłem zauważyć, że coś jest nie tak
czuję się, no chyba każdy się domyśli jak... na spotkaniu utrzymywanie totalnego dystansu, nawet nie wiedziałem przed spotkaniem, że mamy o czymś poważnie rozmawiać czy coś
#teczowepaski #zwiazki #rozstanie #gorzkiezale #niebieskiepaski #tinder #psychologia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to jest normalne, że chłopak po miesiącu znajomości, pierwszy raz mówi, że coś nie gra mu w relacji, jednocześnie mówiąc, że nie chce się więcej spotykać i że czuł się źle w tej relacji

@filozofw: tak. Widocznie sobie po tym miesiącu uświadomił że jednak mu nie pasujesz.

Plus info, że dawał mi wcześniej sygnały [nieobecność w trakcie rozmowy, bycie chamskim]

@filozofw: sprawił Ci przysługę, że się usunął z
  • Odpowiedz
@filozofw: no to jakiś dziwny, że od razu ci nie powiedział, że coś jest nie tak, tylko takie podchody robi. Ja bym się w to nie bawił, jeżeli zamiast normalnej rozmowy chłop stosuje jakieś przekazy podprogowe typu bycie chamskim. Potężny red flag to jest.
  • Odpowiedz
@filozofw: po miesiącu znajomości to trudno by mi było nazwać kogoś nawet kolegą :P
trafiłeś na bordera, ważna część bycia gejem to rozpoznawanie osób z zaburzeniami psychicznymi typu borderline bo jest ich w k---e w tym środowisku a są to ludzie którzy na pierwszy rzut oka wydają sie może spoko ale w końcu zniszczą cie doszczętnie xD
  • Odpowiedz
  • 6
@CiociaCBD

po miesiącu znajomości to trudno by mi było nazwać kogoś nawet kolegą :P

Trochę przesadzasz, jesteś na przeciwnym biegunie względem ludzi, którzy po tygodniu znajomości chcą razem zamieszkać XD

@filozofw na takim krótkim stażu ludzie się wzajemnie badają. Wam po prostu nie pykło. Jak już powiedział, że czuje się źle i nie chce się widywać to zostaw go w spokoju. Nic już z tego nie będzie
  • Odpowiedz