Aktywne Wpisy
tumiwisizm +308
42 lata za mną, gdyby ktoś się mnie zapytał czy coś bym zmienił, gdybym mógł cofnąć się w czasie, to odpowiedziałbym "nie", to były zajebiste 42 lata, wszystkim Wam życzę takich.
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny

źródło: 1000018249
Pobierz
Lolenson1888 +98
Właśnie zdałem sobie sprawę ze skali upadku tego portalu.
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących

źródło: matura
Pobierz
#famemma #wardega #wataha
@CzerwonaPoprzeczka: raczej nie, ale vedzie sobie tych zawodnikow po czasie zaciagala na wywiady tak jak teraz Takefuna, a ze jest ładna to wszyscy do niej chetnie beda przychodzic xd
@christian-huygens: a tez jestem ciekawy xd
@streetpunkpl: o kim mowisz? O jego dziewczynie? xd
Niestety Mamiko nie ma obecnie nic do zaoferowania oprocz wypinania dupska do zdj.. zero ciekawych relacji czy contentu na yt. Dziwi mnie, ze pomimo martwych zasiegow dostaje wysokoplatne wspolptace na tyle by zyc na wysokim poziomie w Singapurze -
@streetpunkpl: Mamiko się wybiła na mega wąskiej talii, gorsetach i takim goth stylu.