Wpis z mikrobloga

Skąd to niezdrowe zainteresowanie co robi premier obcego państwa? Info się pojawiło, przyswoiłem i można zapomnieć. A na wykopie od kilku dni temat wałkowany do #!$%@?.

Ani na to nie mam wpływu, ani mnie to szczególnie nie obchodzi, bo nawet nigdy nie byłem w Finlandii. To chyba problem tamtejszych wyborców i ich opinii publicznej, a nie polski?

Jak ten gej z Węgier uciekał oknem z sex imprezy z pindolem na wierzchu to nie było takiego poruszenia. Co zresztą uważam za normalne, bo po co to roztrząsać w Polsce? Kogo to interesuje?

#finlandia #sannamarin #bojowkasannymarin #polityka
  • 3
Skąd to niezdrowe zainteresowanie co robi premier obcego państwa

@dr3vil: Bo to tak naprawdę przywódca kraju.

Ani na to nie mam wpływu, ani mnie to szczególnie nie obchodzi, bo nawet nigdy nie byłem w Finlandii. To chyba problem tamtejszych wyborców i ich opinii publicznej, a nie polski?

@dr3vil: Tak

Jak ten gej z Węgier uciekał oknem z sex imprezy z pindolem na wierzchu to nie było takiego poruszenia. Co zresztą
@dr3vil: ja jestem zwykłym "fińska kultura enjoyer", a teraz mam tag cały zasrany bo premier sobie poszła na domórkę. W grudniu jak była podobna afera to chyba widziałem tu z 2 posty na ten temat. Też mnie dziwi to podniecenie zwłaszcza po lewej stronie barykady.
@dr3vil: najbardziej śmieszy to, że Ci sami ludzie na każdym kroku podkreślają, żeby absolutnie nikt z zewnątrz nie komentował i nie mieszał się w "sprawy polskie". Ale sami to by w innych krajach premierów wybierali.