Czy mi się wydaje czy to jakiś stary pad od Xboxa w rękach ruskiego?Kolory przycisków mi się zgadzają ale czy to jest faktycznie Pad od Xboxa?Wołam ekspertów z tagu #xbox i proszę o weryfikację #ukraina
@Aquamen: wygląda jak Logitech rumblepad, ktoś mi to kiedyś tłumaczyl że nie ma sensu wyważać otwartych drzwi, takie pady są ergonomiczne i jeżeli osoba kiedyś już grała na konsoli to bardzo szybko będzie sprawnie kontrolowała maszynę/cokolwoek
@Aquamen: To nie od Xboxa, a PlayStation, albo jakiś chiński klon W armii USA (w okręcie podwodnym) i Izraela (do sterowania czołgiem) również używają padów od XBOXa. Podobno używali innych dekowanych urządzeń, ale były nieporęczne i ciężkie, więc zamienili na wygodne pady :-)
@Aquamen: do czego to doszło! A wiedziałeś że w Rosomakach używa się kierownic i pedałów jak w samochodach? Zupełnie jakby nie było sensu uczyć żołnierzy obsługi zupełnie nowego systemu kierowania skoro jeden już znają!
@Aquamen: ton mojej wypowiedzi, zaakcentowany rzadkimi w Internecie wykrzyknikami wyraża kpinę z ciebie i twojego odkrycia. Fakt stosowania przez armię codziennych urządzeń jak kierownice, myszki komputerowe czy kontrolery do gier jest powszechnie znany i dość oczywisty. Twój "odkrywczy" post niezbyt dobrze świadczy o poziomie obycia co zachęca do szykady.
#ukraina
To trochę smieszne, że nazywają się mocarstwem a najgłupsze rzeczy sciagali z tego złego zachodu
W armii USA (w okręcie podwodnym) i Izraela (do sterowania czołgiem) również używają padów od XBOXa. Podobno używali innych dekowanych urządzeń, ale były nieporęczne i ciężkie, więc zamienili na wygodne pady :-)
edit. możliwe, że to Logitech F310
Komentarz usunięty przez moderatora