Wpis z mikrobloga

To jest ta nowa sportowa jakość ?? xD Jak to się wszystko klei, że sponsorzy, szefowie mają #!$%@? na takie zachowania "gwiazd" KS... Moze Krzysio zrobi jakieś Stanowisko o standardach dziennikarskich.. xD Przecież to jest folwark i rozpasanie żadne nowe standardy typowy polsko januszowy kołchoz gdzie siedzi stary znajomek na stołku i może #!$%@?ć co i na kogo chce a drugi najczesciej młody musi #!$%@?ć po cichu i sie nie wychylać xDD NOWA POLSKA JAKOSC w ŚWIECIE SPORTU :) trzymajcie mnie

#kanalsportowy #kanalsportowy #media #stanowski
Pobierz Cziken1986 - To jest ta nowa sportowa jakość ?? xD Jak to się wszystko klei, że spons...
źródło: comment_1660889357RGwOo8a6gqISSsvp6U5QzM.jpg
  • 13
@Cziken1986: czemu pijackich, po czym to stwierdzasz? Sami zaczęli go wyzywać przy tym, on napisał normalnego, kulturalnego twitta, a oni szukają serduszek i zaczęli wyzywać, po prostu odpowiedział im na ich poziomie. Oni mogą wyzywać go od "alkusów", rozumiem jakby napisał jakiegoś tweeta #!$%@? przy którym widać, że był/jest #!$%@? ale tutaj? xD
@Cziken1986: no okej ale wrzuciłeś ss z tego twitta a tutaj nic złego nie było, bardziej tamtym ludziom się odkleiło więc trochę manipulujesz. Napił się popisał tweety, nie podoba się unfollow a nie go wyzywać żeby serduszka zdobyć, wolę czasem jego "#!$%@? posłuchać" niż kocopołów Borka, Smokowskiego xD
@m1chaal: @BigC: jesli chodiz o komentowanie meczów, zawodników to OK ma to sój urok ale nikomu nie jest potrzebne pisanie bredni po nocach, wulgaryzmów, wyzwania sie od #!$%@? , ciot, pedałów, obrażania kogoś matek.. tym bardziej prowadzisz audycje w internecie są sponsorzy, PR itd.... kowal ma swoje problemy ale to jest zenujace
tutaj nic złego nie było, bardziej tamtym ludziom się odkleiło więc trochę manipulujesz

@m1chaal: Cooo?! Proponuje ci tak potraktować petenta w pierwszej lepszej pracy nawet jeśli ten nie ma racji i #!$%@? od rzeczy. To co jest w wypowiedziach tego gościa to jeden chlew.
@Cziken1986: żenujące to jest podniecanie się tym, że facet mówi co tylko ma ochotę. Audycje, jego pr i co tam jeszcze to nie twój problem, ani tych przychlastów pod jego profilem. Dorośli ludzie naprawdę nie muszą zachowywać się tak, jak oczekują od niego jakieś niedowartościowane nołnejmy. Poza tym Twitter, przecież na najgorszych patostreamach jest mniejszy syf. :)
@Cziken1986:
Wyszedł nawet zabawny punch.
Śmiechłem.
Mnie bardziej obraża zestawianie "Borek" ze słowem eksperty lub dziennikarz i jego pozycja w środowisku przy tych kocopołach, które opowiada i nadęciu za którym nic nie stoi.
Od razu łapię doła gdy widze go w tych oksach dziadoksach i pasku LV.
Jest to obraza mojej przeciętnej inteligencji.
No a takie wyzywanie się od #!$%@? z ludźmi po których ewidentnie widać, że to lubią?
A komu