Aktywne Wpisy
Silvan01 +501
ciesIak +7
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkatoli #bekazpolakow #bojowkasannymarin #finlandia #kanada #narkotykizawszespoko #neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
Ile bym dał, żeby teraz wyciekł film z pinokiem jak gdzieś imprezuje i zobaczyć waszą reakcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i żeby nie było to nie widzę nic złego w tym, że pani premier imprezowała.
@MglawicaKraba: Uważam, że reakcja na film jest raczej kwestią sympatii bądź jej braku do danego polityka¯\_(ツ)_/¯
@kulass: oczywiście, próby kręcenia z tego afery są reakcja onuc na jednoznacznie antyputinowski i proNATOsski kurs obrany przez Panią Premier (specjalnie z dużej) ( ͡º ͜ʖ͡º)
Imho świadczy też o desperacji tych środowisk
@JamKarzeu2: Dopatrzono się tam kreski na blacie. Jeśli były tam faktycznie n-------i, jest to lekki przypał, że premier kraju w którym jest to nielegalne uczestniczy w takiej imprezie.
@MglawicaKraba: G---o prawda, założę się, że większość osób, które teraz bóldupią o ten film jest zadowolona z faktu, że Finlandia wstępuje do NATO.
Z tym specjalnie z dużej uważaj, bo zaraz zostaniesz uznany za spermiarza( ͡° ͜ʖ ͡
A opinie przegrywow to ja mam tam gdzie swiatlo w dupie nie dochodzi #pdk ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kulass: było ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kulass: patrząc po wykopie to głównie prawactwo, onuce i konfedeszury. Czyli krotko mówiąc prawactwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MglawicaKraba: Dzięki, takim komentarzami potwierdzasz tylko moją opinie, że zdanie na ten temat zależy od sympatii bądź jej braku do lewicy/prawicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)