Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
"Przy okazji bólu d--y polaczków z prawicy o to jak Pani Premier (specjalnie z dużej) Finlandii Sanna Marin śmiała śmieć być na imprezie i O ZGROZO się dobrze bawić" oraz podobno nawet wygląda jakby ZAŻYWAŁA N-------I zachęcam Was drogie dzieci do zapoznania się z małą #ciekawostkihistoryczne jak to konserwatywny i prawicowy (a jakże) burmistrz Toronto został nagrany jak z ziomalami ze świata przestępczego pali crack, a następnie niczym bohater Jarka Jakimowicza miesiącami zaprzeczał, kłamał, "nie moja ręka", "wyrwane z kontekstu" itp (wiecie, standardowe prawicowe fikołki ( ͡º ͜ʖ͡º))

#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkatoli #bekazpolakow #bojowkasannymarin #finlandia #kanada #narkotykizawszespoko #neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
M.....a - "Przy okazji bólu d--y polaczków z prawicy o to jak Pani Premier (specjalni...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MglawicaKraba: Jeszcze przypomnij József Szájer( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ile bym dał, żeby teraz wyciekł film z pinokiem jak gdzieś imprezuje i zobaczyć waszą reakcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i żeby nie było to nie widzę nic złego w tym, że pani premier imprezowała.
  • Odpowiedz
to dobrze, imho trzeba być naprawdę skończonym kremlinbotem lub pożytecznym i...tą by próbować z tego filmiku kręcić aferę.

@MglawicaKraba: Uważam, że reakcja na film jest raczej kwestią sympatii bądź jej braku do danego polityka¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@kulass: Nie sądzę. Nie wiem dosłownie NIC o polityce Finlandii, nie wiem nic o tej babie poza tym że spermiarstwo ją ukochało pewnie z tych samych powodów co tą putinową Natalię Pokloskaya czy jak jej tam było. Ale nie potrafię zrozumieć co w tym filmiku jest złego. A jakby morawiecki (którego jak widzę to k-----y dostaję) takie filmiki nagrał, to również by to nie było nic złego. Chłop robi dużo
  • Odpowiedz
  • 3
Uważam, że reakcja na film jest raczej kwestią sympatii bądź jej braku do danego polityka¯_(ツ)_/¯

@kulass: oczywiście, próby kręcenia z tego afery są reakcja onuc na jednoznacznie antyputinowski i proNATOsski kurs obrany przez Panią Premier (specjalnie z dużej) ( ͡º ͜ʖ͡º)

Imho świadczy też o desperacji tych środowisk
  • Odpowiedz
Ale nie potrafię zrozumieć co w tym filmiku jest złego.

@JamKarzeu2: Dopatrzono się tam kreski na blacie. Jeśli były tam faktycznie n-------i, jest to lekki przypał, że premier kraju w którym jest to nielegalne uczestniczy w takiej imprezie.

A jakby morawiecki (którego jak widzę to k-----y dostaję) takie filmiki nagrał, to również by to nie było nic złego. Chłop robi dużo gorsze rzeczy niż wygibasy do kamery. I za to
  • Odpowiedz
oczywiście, próby kręcenia z tego afery są reakcja onuc na jednoznacznie antyputinowski i proNATOsski kurs obrany przez Panią Premier (specjalnie z dużej) ( ͡º ͜ʖ͡º)

@MglawicaKraba: G---o prawda, założę się, że większość osób, które teraz bóldupią o ten film jest zadowolona z faktu, że Finlandia wstępuje do NATO.
Z tym specjalnie z dużej uważaj, bo zaraz zostaniesz uznany za spermiarza( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@kulass: nie mówię o osobach, które maja ból d--y o ten film (babka bawi się z przyjaciółmi na domówce, big fuckin deal) ale tych którzy próbują z tego robić POTĘŻNĄ aferę

A opinie przegrywow to ja mam tam gdzie swiatlo w dupie nie dochodzi #pdk ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
Potężna aferę stara się zrobić opozycja w Finlandii

@kulass: patrząc po wykopie to głównie prawactwo, onuce i konfedeszury. Czyli krotko mówiąc prawactwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
patrząc po wykopie to głównie prawactwo, onuce i konfedeszury. Czyli krotko mówiąc prawactwo ( ͡º ͜ʖ͡º)

@MglawicaKraba: Dzięki, takim komentarzami potwierdzasz tylko moją opinie, że zdanie na ten temat zależy od sympatii bądź jej braku do lewicy/prawicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kulass: zależy od sympatii. ALE, niektóre formacje, strony mają całe życie mordy pełne frazesów i "zasad moralnych" które często narzucają całemu państwu, po czym sami siedzą w głównie po uszy. I w takiej sytuacji jednak beka jest większa z hipokrytów.
  • Odpowiedz