Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +151
Zadzwoniłem po milicje bo jakieś patusy zaczęły mi pod oknem na ławce chlać i głośno rozmawiać . Sam nie mam nic przeciwko picia pod chmurką ale na litość boska nie robocie tego pod blokami, bo to wszystko się niesie do mieszkań. Milicjanci dali im jakieś mandaty. Pytacie czemu nie zwróciłem uwagi? Ano nie chce się użerać z ludźmi a może jesscze stwierdza ze mogą pic i kiedyś dostanę cegła w szybę. Nie
Kamenes +15
Wiecie czemu cieszę się, że żyję? Bo jestem po prostu ciekawy świata. Ciekawi mnie, co się stanie na świecie przez najbliższe 50 lat, jak świat, Europa, Polska będą wyglądały w 2070 roku, kto wygra najbliższą Ligę Mistrzów, Mundial, kto wygra najbliższą Eurowizję, kto wygra wybory prezydenckie. Jestem ciekaw, jakie wynalazki ludzkość jeszcze wymyśli, czy uda się odkryć istnienie obcych cywilizacji. Intryguje mnie przyszłość.
#przegryw #przemyslenia
#przegryw #przemyslenia
#bekazprawakow #bekazpisu #bojowkasannymarin #finlandia #takaprawda
pani premier bierze narkotyki bo zaśpiewała. Malik Montana w stan oskarżenia w całej UE z tego powodu bo jakiś wypok się zesrał
@Stuba: O, mamy już i specjalistów od fińskiego na wykopie. Gratuluję, to podobno bardzo trudny język.
Jak tam pizzagate, kraken Trumpa, euroweek i co tam jeszcze ruska propaganda w ostatnich latach tostowała? Zmalauy, urosuy?
@Przyjaciel_Rodziny: Ja się ośmielę powiedzieć, że nie przystoi przede wszystkim łykanie ruskiej propagandy. I to nikomu, nie trzeba być głową rządu.
Finlandia wchodzi do NATO, blokuje 90% wiz dla Rosjan i WTEM gównoportal Visegrad24 (jakoby zajmujący się sprawami grupy V4, pierwsze słyszę, by do niej należała Finlandia) publikuje nagranie fińskiej premierki na imprezie, nie informując skąd je
Rozumiem, że jak ostatni raz balowała i zostawiła slużbowy telefon to też ruska propaganda? Finlandia i tak wejdzie do nato - i ten filmik nie żadnego znaczenia w tym kontekscie.
Gdzie niby czepiają się za to prawicy?
@Przyjaciel_Rodziny: A ty jak po robocie idziesz na imprezę to tez zabierasz sluzbowy telefon?
Przypadek akurat trafiło się wideo ruskim.
@Almost_a_wizard: ponoć imprezowała z jakimiś influencerami - a kim jest influencer? najczęściej sprzedajną łajzą z social mediów i tu bym upatrywał wycieku tych nagrań
@KakaowyTaboret: obczaj sobie gorące z ostatnich 24 godzin
Gdzie czepianie się za taniec bo nadal nie widzę xd
O pedofilach w PS.
Teraz czy to jest czepianie się? Jesteś chyba nadwrażliwy xDDD