Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej. Czy jest tutaj ktoś z #krakow lub okolice kto zna jakiegoś dobrego #adwokat który może mi pomóc w sprawie posiadania #m-------a ?

Około miesiąca temu w godzinach porannych odwiedzili mnie smutni panowie, w domu miałem trochę ponad 100g suszu. Dostałem zarzut posiadania znaczych ilości środków odurzających. Do tej pory byłem osobą nie karaną, bez żadnych problemów z prawem. Jak narazie wysłałem maile odnośnie pomocy prawnej do Wolnych konopii, jednak bez odpowiedzi z ich strony. Czy ktoś tutaj miałby jakąś osobe która była by w stanie pomóc w takiej sprawie. Zakładam, że koszt takiej pomocy zamknie się w 5-10k. Co ewentualnie innego mógłbym zrobić w tej sytuacji oprócz ogarnięcia recepty na medyczną marihuanę?

#pomocprawna #prawo #wykopjointclub #kiciochpyta #narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fe1fe8bc52ede86857a307
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @SześcioramiennaFranca: Zakładam, że jakiś k̶o̶n̶f̶i̶d̶e̶n̶t̶ człowiek zgłosił, że czuć na klatce. Chociaż skoro odwiedziny były przed godziną 6 rano, to raczej nie mógł być przypadek. Od kogoś musieli wiedzieć, że coś mogę mieć. Na szczęście nie dostałem zarzutu handlu, a na telefonie który mi zabrali signal i wickr był zabezpieczony hasłem, więc raczej nie ma możliwości, że będą mi mogli zarzucić coś więcej.
---

Ten komentarz został dodany
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Takie hasła to łamią w minute ziomek ,a z wickr moga przywrócić wiadomości,te które teoretycznie "wyparowały". Jak to 1sza sprawa to może się skończyć na zawiasach jak najbardziej,ew. na bransolecie w gorszym wypadku
  • Odpowiedz
OP: Jak chodzi o łamanie haseł, to akurat się tego nie boje za bardzo. Ufam szyfrowaniu end-to-end, pozatym wszędzie było ustawione znikanie wiadomości. Jeszcze mendy mi mówiły, że będę musiał płacić 8k za biegłego który będzie odblokowywał telefon jak nie podam hasła XD. Nigdzie nie ma napisane, że w czymkolwiek mam im pomagać, a tym bardziej ułatwiać w zbieraniu dowodów przeciwko sobie.
Zdaje sobie sprawe z tego co zrobiłem i od
  • Odpowiedz