Aktywne Wpisy
Fekalny_okuratnik +179
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
TiniMini_pl +11
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Hej. Czy jest tutaj ktoś z #krakow lub okolice kto zna jakiegoś dobrego #adwokat który może mi pomóc w sprawie posiadania #m-------a ?
Około miesiąca temu w godzinach porannych odwiedzili mnie smutni panowie, w domu miałem trochę ponad 100g suszu. Dostałem zarzut posiadania znaczych ilości środków odurzających. Do tej pory byłem osobą nie karaną, bez żadnych problemów z prawem. Jak narazie wysłałem maile odnośnie pomocy prawnej do Wolnych konopii, jednak bez odpowiedzi z ich strony. Czy ktoś tutaj miałby jakąś osobe która była by w stanie pomóc w takiej sprawie. Zakładam, że koszt takiej pomocy zamknie się w 5-10k. Co ewentualnie innego mógłbym zrobić w tej sytuacji oprócz ogarnięcia recepty na medyczną marihuanę?
#pomocprawna #prawo #wykopjointclub #kiciochpyta #narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fe1fe8bc52ede86857a307
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
---
---
---
---
Ten komentarz został dodany
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zdaje sobie sprawe z tego co zrobiłem i od