Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy to by was odrzucało?

Pojechaliśmy z chłopakiem do jego mamy i dwóch sióstr. Mieszkają w jednorodzinnym domku, mają psa w domu. I tam jest autentycznie syf. Np łazienka ma tyle kurzu że nigdy nie widziałam tyle kurzu. Podłogi nie wiem jak ale pod słońce są mega brudne. Umywalka, czy cokolwiek innego w łazience myta była chyba nigdy. Pod prysznicem czarny pumeks od pleśni i jakaś szczotka. Kurde, ja nie mogę zrozumieć jak można tak żyć? Sam żyją dwie nastolatki z mamą w kwiecie wieku. Chłopakowi kiedyś mówiłam, dla żartu ale tuuu dużo kurzu w tej łazience a on tylko machnął ręką. W mieszkaniu ma raczej porządek, wiadomo jak w dni robocze ale w weekendy sprząta, kurzu nie ma. Ale serio jadąc do kogoś w gości kiedy jesteśmy zapowiedzeni myślałam, że będę się czuła komfortowo a nie czuje. Serio nie chce nikomu patrzeć jak mieszkać i wybrzydzać ale to jest mega dziwne, że jest tyle kurzu, umywalki czy prysznic nigdy nie myte i te podłogi.

Co o tym myślicie? Zwrócić uwagę partnerowi?

#zwiazki

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fcddbc97a96080c56ce393
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Zajmij się budowaniem życia ze swoim niebieskim. Z tego co piszesz sytuacja w domu jego matki w żaden sposób nie wplywa na wasze życie.

Wszystkich nie naprawisz i musisz to zrozumieç. Próby oczekiwania od innych takiego toku myślenia jak ty masz, przyniesie tylko negatywne skutki.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja mieszkam niestety w takim domu ( z jego rodzicami ktorzy sa okropnymi brudasami) z moim niebieskim i jest nawet chyba gorzej z tego co ty opisujesz. z mojego doświadczenia nie radze ci mówić tego zbyt czesto bo sie chłopak wkurzy i tak nic to nie zmieni. jak poprzednicy mówili ciesz się że tam nie mieszkasz i po prostu nie wracaj tam jak jest taki syf.
  • Odpowiedz