Aktywne Wpisy
maybe +43
6aesthetic9 +12
Chyba widziałem kosmituf, anioła albo annunakich. Mieszkam z daleka od miasta, warunki do obserwacji nieba są perfekcyjne, umiem rozróżnić samolot, satelity, iss czy pociąg starlinkowy. Około 22 byłem zamknąc psa, patrze w niebo i widze jakis świetlisty obiekt podobny do satelity, leci od strony południowego zachodu jednostajną prędkością i nagle zaczyna zwalniać i przyśpieszać manewrując na boki jakby leciał slalomem. Doleciał do połowy nieba i z nikąd pojawiło się kolejne światło ale
U nas BIK podawał, że od 15 :) (bo tylko od tego okresu zbierają dane XD)
Jak nic fundamenty do dalszej pąpy XD.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
Gdy w Polsce spadł o 40%?
Wam nie dali roboty jako agenci nieruchomości, czy przegapiliście okazje kupienia mieszkania po okazyjnej cenie?
Pytam się, bo zawsze wrzucacie losowe materiały z neta, które pasują do waszej tezy.
Zero konkretów odnośnie lokowania, inwestowania, finansowania tylko czyste wrzucanie info o spadkach, jak byśmy mieli czekać na jakieś
@seraph88: w mojej pozycji oby bo chciałbym kupić sobie mieszkanie za cash. Chociaż o tak nie wiem czy to dobry pomysł tutaj się lokować
Tak samo dzieje się z cenami samochodów. Ceny spadną, ale tylko trochę. Nikt nie będzie miał w ofercie nowego kompaktu z salonu za 50K, bo to się po prostu nie opłaca
Niby czemu kryzys i czemu miałoby ich nie stać?
- Przerwy w dostawie prądu.
- Przerwy w dostawie gazu.
Mamy ogólnopolski problem i wtedy rzeczywiście, możemy liczyć na znaczną obniżkę cen mieszkań. Tylko pytanie, czy będzie Cię stać na utrzymanie się w tych realiach?
- Przerwy w dostawie prądu.
- Przerwy w dostawie gazu.
Mamy ogólnopolski problem i wtedy rzeczywiście, możemy liczyć na znaczną obniżkę cen mieszkań. Tylko pytanie, czy będzie Cię stać na utrzymanie się w tych realiach?
@seraph88: Ceny mieszkan spadaja nie tylko dlatego ze jest spowolenie ale tez dlatego ze bylo to aktywo inwestycyjne jak bitcoin chociazby
@inspekcjapip: USA sąsiaduje z Rosją