Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +481
Wczoraj dopełniłem formalności i w lipcu 2025 moja flota poszerzy się o kolejne Porsche, a będzie to model 911 Targa 4 GTS🙂
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba z Porsche Kraków, który mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalną i sprawną obsługę 🙂
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, które chciałbym zamówić na wiosne 2028
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba z Porsche Kraków, który mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalną i sprawną obsługę 🙂
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, które chciałbym zamówić na wiosne 2028

źródło: 1
Pobierz
OCIEBATON +427

źródło: temp_file8105507278007270984
Pobierz
Ale taka przeciętna jula - czy ona sobie pomyśli "o, jaka fajna spasiona Murzynka! Kupię sobie takie pantalony z tej firmy i tez będę tak świetnie wygladała!"
julki - jak to jest?
#logikarozowychpaskow #reklama #marketing
źródło: comment_1660598779eLOiXczfUwegYXDtZ1GLiR.jpg
Pobierzjulke nie obchodzi ta reklama, ale gdyby doszło do hejtu na firmę to pewnie nie kupiłaby ich produktów xD
@pinkfloyd12: tam powinno być western white culture, żeby jakiś polaczek czy inny słowianin sobie praw nie uzurpował
Więc przeciętna julka to spasiona julka, a przeciętny chłop to spasiony chłop, czyli target się zgadza.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Architektura_renesansu_w_Polsce
Tak mi się jeszcze przypomniała kampania reklamowa płatków kukurydzianych Corn Flakes z hasłem "od teraz bez glutenu" gdzie różne panie mówiły, że nie czują różnicy w smaku albo nawet że "nowe" płatki są smaczniejsze. Nie byłoby w tym nic
@Patulus: gluten nie występuje w kukurydzy, ale potrafi występować w wielu produktach, które wydawałoby się, że nie powinny go mieć. Unikanie glutenu
@Patulus: zmiana procesu produkcyjnego lub zmiany w składzie mogą, ciężko się wypowiadać nie znając dokładnie składu przed oznaczeniem ich jako bezglutenowe, choć nie zdziwię się jakby to było tylko uspakajanie klientów.
Twierdzisz, że Polacy nie mają pięknej architektury? Jak odniesiesz się do postu @Shigan?
Czy to był tylko twój kolejny bezsensowny ojkofobiczny wysryw?
Odwrotnie do zachowania plebsu.
W życiu, na giełdzie, przy zakupie telefonu lub gumy kulki.
@elperson: jaka ojkofobia xD chyba cię tam stuleja za mocno uciska xD
@Shigan: polaczki w tym okresie to co najwyżej cegły podawały niedouczony kasztanie
@suweren_sudoku: na to samo samozaoranie? większość wartościowej architektury tego okresu powstała pod okiem zachodnioeuropejskich architektów, dzielni słowiamie co najwyżej mieszali tam zaprawe niczym murzyni w USA
Komentarz usunięty przez autora