Wpis z mikrobloga

Mirasoziomale ! Powiedzcie, co lepsze DVB-T do PC i odbierać TV za friko czy brać jakiś tani abo ? Nie powiem że zależy mi na Discovery (fajnie jak by było w HD) i jakimś dobrym filmie od czasu do czasu + nie Lewacko/prawicowe informacje :) Mam teraz TV z orange, ale sporo płace i praktycznie oglądam tylko discovery i jak leci jakiś film na TVN czy Polsacie, coś słyszałem o TV satelitarnej, że jak opłacisz na rok/dwa to jest po 10/20 zł miesiąc.

PS nie mam niestety możliwości na UPC, tylko orange i co po TPSie leci, ew satelita/antena

#pytanie #kiciochpyta #tv #satelitarna #dvbt #dvbs
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pazdzioch564: A pamiętam, dzięki za przypomnienie, miałem już tam premium raz.

18zł za miesiąc wychodzi, kanały są ok, mimo że widzę sporo nie nadaje (ale to może przez porę).

- Problem w sumie jest taki że PC musi być włączony, no i zabiera sporo neta, a czasem lubię sobie pograć :)
  • Odpowiedz
@Carlos_Irwin_Estevez: Sam wczoraj oglądałem na tablecie Discovery HD przez 2 godziny. Przy HD Trochę Framerate niski (tak z 50 FPS), więc od czasu do czasu może coś klatkować (po zmianie na jakość SD już jest płynnie), ale do Twoich wymagań chyba będzie idealne :)
  • Odpowiedz