Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Do tej pory parę razy kupowałem sobie kostkę tłustego lub półtłustego, wkrajałem pomidorka, polewałem oliwą z oliwek i szamałem z chlebem, ale w połowie zawsze zbiera mnie na rzygi i wciskam to na chama..
Macie jakieś lepsze sposoby na przyrządzenie? Na dłuższą metę to się tak nie da i kiedyś w końcu naprawdę się porzygam :
#pytanie
makaron świderki z twarogiem polanym masełkiem
sałatka - twaróg + jogurt naturalny + warzywa wedle uznania
@mac_1: ryb nie jadam, chociaż wiem, że to błąd :\ Makaronu nawet ugotować nie potrafię, chociaż wiem, że to proste ;D Ten jogurt i śmietana pojawiają się już któryś raz z kolei i brzmi to dość ciekawie
@hellsmash86: chudego nie jadam. Idę w jak największą ilość tłuszczu