Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +201
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

A jak mam sprzedać skoro nie prowadzę dg :)
@foster1: No założyłem, korzystałem 10min i tyle.
@Atx0937: Co to za bzdura.
Sprzedawca sam musi się bujać później z nowym-używanym sprzętem. Niemniej jednak prawo konsumenckie jest jakie jest i Ciebie jako kupującego nie musi to wcale obchodzić. Takie są koszty prowadzenia sprzedaży internetowej.
Co za bzdura z tym odsyłaniem do producenta. Jedyne co może zrobić sprzedawca, to ponownie sprzedać ten towar. Teraz na niego popatrz i sam sobie odpowiedz, czy jakby te słuchawki przyszły do Ciebie w takim stanie, to co byś pomyślał.
@taktoto: Jeśli nie ma śladów używania to jednak nie może potrącić
@Atx0937: Polecam zaangażować w to allegro.
XD
@incredible_innocent: Ale wiesz że to jest ryzyko handlu w necie xd Każdy je ponosi. Sprzęt możesz nawet odesłać w nieoryginalnym opakowaniu.