Wpis z mikrobloga

Problem z oponą/dętka z tyłu. Triban RC100. Złapałem flaka, oddalem do serwisu Decathlon, wymienili dętkę, następnego dnia pojechałem do pracy, a po pracy zauważyłem że znowu powietrze zeszło. Kolejna wizyta w deca, wytlumaczylem żeby sprawdzili oponę, i czy nic się nie dostało między dętkę. Gość twierdził ,że czysto, wymienił dętkę i mówi będzie grało. Dzień rower postał, nic się nie wydarzyło, drugiego dnia pojechałem do pracy, opona twarda jak kamień. A po pracy znowu zeszło powietrze. W sobotę jadę znowu do serwisu @DecathlonPolska (rower dwumiesięczny, więc nie chce poki co do kogoś innego). Powiedzcie mi czy macie pomysł co to może być? Powoli to się robi smieszne. Na co ich uczulić żeby sprawdzili? Schemat cały czas ten sam, powietrze nie schodzi od razu, trochę to trwa. #rower #triban
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@luke4539: Nie mam pojecia, bylo tam gdzies w recenzjach wyjasnione ale za cholere nie kojarze. Ogólnie znajdz dobry warsztat w okolicy i poproś żeby rozebrali i coś doradzili
  • Odpowiedz
Powiedzcie mi czy macie pomysł co to może być? Powoli to się robi smieszne. Na co ich uczulić żeby sprawdzili?

@luke4539:

Przyczyn może być wiele:
- otwory szprych nie są zgratowane (typowe w
  • Odpowiedz