Wracacie na classica wotlk? Ja nie gram już w wowa z 2 lata może mniej ale na northend wracam bo ma mega klimat dodatkowo fajnie że wychodzi akurat w takim chłodniejszym okresie to będzie w co grać przez zimę
@korporacion: ja grałem dopóki manager mnie w korpo tak nie cisnął w tzw. Sprintach że aż musiałem robić nadgodziny za frajer przez pół roku by dowieźć projekt że nie miałem czasu na granie :/ a też bym wrócił
@korporacion ja nie tyle wracam co się przenoszę z retaila, nowy dodatek mnie wgl nie ciekawi. Na wotlk czekałem od ogłoszenia, że vanilla wraca na salony!
Rozdajo iPhone 12 128GB bo już jest mi niepotrzebny. Jeżeli będzie 1000 plusów to oficjalne losowanie szczęśliwca 17 maja. Mieszkam w USA, ale opłacę wysyłkę kurierem i wszystkie dodatkowe opłaty także spokojnie ( ͡~ ͜ʖ͡°)
#wojna #ukraina #rosja Rosja ma zasoby na wieloletnią wojnę. Gospodarka rosji pracuje 24 na dobę klepiąc śmigłowce i samoloty, nie wspominając o pilotach. Na każdą rakiete/pocisk po drugiej stronie znajdzie się odpowiedź rosjan.. Ciężko to widzę dla Ukraińców.
A i #!$%@?ć dk op klase dla noobów
#worldofwarcraft
Komentarz usunięty przez autora