Wpis z mikrobloga

Się śmiałem z tej obsesji wzrostem, więc tym razem przy zakładaniu Tindera nie wpisałem wzrostu w profil (183cm). Pierwszego dnia wpadło kilkanaście polubień, ale mniej niż jak założyłem za pierwszym razem. Drugiego dnia już zero, więc wpisałem- 8 wpadło w kilka godzin.

Serio, #rozowepaski - to jest takie istotne? Dla mnie spoko, w końcu jestem dość wysoki, ale come on...

#tinder
  • 17
@prerogatywa: to proszę, pomiary z 2010, na wiki. Wzrost mężczyzn 178,7:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Average_human_height_by_country

Bez jaj- na ulicy 2/3 facetów jest niższa ode mnie, z pozostałych większość to +/- 2 albo 3 cm. Gości powyżej 190cm jest garstka.

btw myślę że najwyźsi są w australii, bo bardzo rzadko śmiga mi gdzieś mniej niż 188

@Sharlene: aa, zapomniałem dopisać, że chodzi mi o Europę. Ale Wiki podaje 175.6, więc nawet mniej niż PL.
Dokładnie. Ale czytając wykop to ma się wrażenie, że na ulicach są same modelki i modele. Ludzie są zajebiście przeciętni.

@eli_eli_lema_sabachthani: siłą rzeczy, zdecydowana większość ludzi będzie przeciętna... Ale przeciętnych ludzi się nie zauważa, a w mediach pokazują przede wszystkim tych atrakcyjnych i to jeszcze często z makijażem.

ile masz normalnie wzrostu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@TiREX: tyle ile wpisałem- nie kłamię w opisie, bo po