Do wygrania pierścionek w kwocie 2276zł PLN (chociaż wiemy, że i tak wyjdzie więcej. Skąd taka kwota? Bo mamy gest (⌐͡■͜ʖ͡■) - a wyjaśnienie poniżej.)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić :))
W pierścionku osadzimy kamień który wygrany wybierze sam (okolice 0.5ct - tj. Akwamaryn, Topaz (Swiss / London Blue), Szmaragd, Ametyst, Biały Szafir czy inny Turmalin , Morganit, Cytryn, Oliwin, Granat, Czarny diament :)
Jak obiecaliśmy tak dowozimy kilka faktów :
Average Mireczek wydaje 2276zł na pierścionek zaręczynowy.
Króluje motyw przezroczystego kawałka węgla czyli #diament na drugim miejscu #szafir następnie #rubin
Zobaczcie sneak-peak tego nad czym pracujemy (✌゚∀゚)☞LINK
Robimy biżuterię na zamówienie (przeważają pierścionki zaręczynowe które oferujemy w świetnych cenach, z rzemieślniczą precyzją i pasją do błyskotek, a stolica Maroka na #priv)
Bardzo dziękujemy za zaufanie.
Zasady: Wygrywa 1 osoba Zielonki nie Plusujemy ten wpis Robimy losowanie i opublikujemy wynik w piątek (12.08.2022) o godzinie ~14:00
Na wideo nasza produkcja: Pierścionek z białego złota a w nim oprawiony diament 0.85ct VVS2 barwa H Excellent
Opcjonalnie: obserwuj nas - będziemy rozdawać kolejne!
@dbijou: Uuuu laserowa cecha! Na bogatości. U mnie babki w urzędzie jak chce laser to tylko przewracają oczami xD A zrób rozdajo takiego pic rel. Babcie się będą zabijać (⌐͡■͜ʖ͡■)
@dbijou: Kolejki w UP to znam tylko z opowiadań, bo sam to na raz czekałem max z jedną osobą z którą do tego sam się w urzędzie umówiłem (✌゚∀゚)☞ A ostatnio było: „Pan to te laserowe imienniki zaczął robić a pana tata tak ładnie przez tyle lat przybijał. Grażynkaaaa zrób mi kawkę jak sobie robisz!”
@dbijou: moze po 2 latach od slubu wreszcie zareczynowy dostane.... a czy mozna wam wyslac kamienie i troche srebra zeby przrzetopoc i przerobic na jakas bizuterie?
@dbijou: No nie powiem, przydałby mi się taki gadżet. Może wreszcie nie musiałbym już słuchać tego wiecznego gderania mojej różowej. ( ͡°͜ʖ͡°) Dej! Dej! Dej mnie to człowieku! (づ•﹏•)づ
Do wygrania pierścionek w kwocie 2276zł PLN (chociaż wiemy, że i tak wyjdzie więcej. Skąd taka kwota? Bo mamy gest (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) - a wyjaśnienie poniżej.)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić :))
W pierścionku osadzimy kamień który wygrany wybierze sam (okolice 0.5ct - tj. Akwamaryn, Topaz (Swiss / London Blue), Szmaragd, Ametyst, Biały Szafir czy inny Turmalin , Morganit, Cytryn, Oliwin, Granat, Czarny diament :)
Jak obiecaliśmy tak dowozimy kilka faktów :
Average Mireczek wydaje 2276zł na pierścionek zaręczynowy.
Króluje motyw przezroczystego kawałka węgla czyli #diament na drugim miejscu #szafir następnie #rubin
Zobaczcie sneak-peak tego nad czym pracujemy (✌ ゚ ∀ ゚)☞ LINK
Robimy biżuterię na zamówienie (przeważają pierścionki zaręczynowe które oferujemy w świetnych cenach, z rzemieślniczą precyzją i pasją do błyskotek, a stolica Maroka na #priv)
Bardzo dziękujemy za zaufanie.
Zasady:
Wygrywa 1 osoba
Zielonki nie
Plusujemy ten wpis
Robimy losowanie i opublikujemy wynik w piątek (12.08.2022) o godzinie ~14:00
Na wideo nasza produkcja: Pierścionek z białego złota a w nim oprawiony diament 0.85ct VVS2 barwa H Excellent
Opcjonalnie: obserwuj nas - będziemy rozdawać kolejne!
ps. tu Nasza strona
ps2. Mamy też instagrama i fb
ps3. w sumie fajny tag - możecie obserwować #dbijou
#zareczyny #pierscionek #rozowepaski #niebieskiepaski #bizuteria #rzemioslo #handmade #diamenty #slub #oswiadczyny #jubiler #jubilerstwo
@dbijou: dobrze, żeście wyjaśnili bo bym się zastanawiało czemu akurat 2276PLN a nie np. 2137PLN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie babki w urzędzie jak chce laser to tylko przewracają oczami xD
A zrób rozdajo takiego pic rel. Babcie się będą zabijać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zrobimy - jeszcze w kolejce czekają Papieże ( ͡° ͜ʖ ͡°), trytytki i inne cuda na kiju!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A ostatnio było: „Pan to te laserowe imienniki zaczął robić a pana tata tak ładnie przez tyle lat przybijał. Grażynkaaaa zrób mi kawkę jak sobie robisz!”
a czy mozna wam wyslac kamienie i troche srebra zeby przrzetopoc i przerobic na jakas bizuterie?