Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +18
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Mój najlepszy zakup z 2021 (model 2021 3050Ti za 4100zł)
Absolutnie cichy przy pracach biurowych wiatraczki się nawet nie włączają. Bateria do takich zadań starcza na 10h.
W mieszkaniu używam podpiętego do 2 monitorów jako desktopa. Ma wystarczająco mocy żeby sobie pograć we wszystko ze znajomymi.
Łatwy do przenoszenia. Głośniki jak na laptop bardzo dobre. Ekran przeciętny, ale i tak dużo lepszy od mojego pracowego Della Lattitude za 8k.
Do tego spora społeczność, z customowymi aplikacjami czy radami co do konfiguracji.
+możliwości konfiguracji są bardzo porządne np Można ustawiać fan curves, do ilu procent ładować baterie, czy używać dedykowanego gpu i w jakich aplikacjach.
Wady jakie zauważyłem to brak kamerki internetowej, brak portu thunderbolt 4 (to chyba exclusive dla laptopow intela?) i brak ekranu 16:10 czytałem że takie są dużo lepsze do pracy biurowej.
#zephyrus #laptopy #laptop
ekran tam jest 16:9? To faktycznie slabe proporcje. Przesiadlem sie z 16:9 na 16:10 i rónica jest spora, bawiłem się chwilę 3:2 to już jest ZŁOTO