Aktywne Wpisy

xionacz +316
WIĘC STAŁO SIĘ
22 hektary Park Śląski wyłączone z ochrony przed zabudową deweloperską
Uchwała przeszła głosami Koalicji Obywatelskiej, Trzeciej Drogi i Lewicy
Kilka
22 hektary Park Śląski wyłączone z ochrony przed zabudową deweloperską
Uchwała przeszła głosami Koalicji Obywatelskiej, Trzeciej Drogi i Lewicy
Kilka
źródło: temp_file217448981293411755
Pobierz
Smauga +72
Pijcie ze mną kompot, bo przeprowadziłam się bliżej Polski. Miałam już dość mieszkania na niemieckim zakaukaziu- w Badenii-Wirtembergii. Żadnych zalet tam nie ma dla mnie- daleko do Polski (do granicy 500 km) drogo jeśli chodzi o mieszkania, tereny ładne, ale tak bez szału. Z 500 km zrobiło się niecałe 30 km do granicy co jest bardzo dużym postępem. Cieszę się na tą zmianę (。◕‿‿◕。)
Dalej pracuję
Dalej pracuję

Rozbiórka (zaktualizowana ilość):
✅ 40 ml Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - 3,89 zł/ml
znany jako zapach chada/Waldka, to prawda co o nim piszom ( ͡° ͜ʖ ͡°) bardzo udana propozycja od Chanel, mainstream z górnej półki, zwycięzca mistrzostw w kat. uniwersalny Jeremy
✅ 10 ml Guerlain L'homme Ideal EDT [batch 2016, stara wersja flakonu] - 2.89 zł/ml
migdałowe, unikalne perfumy, leję z wypustu nie tak długo po premierze (nie wiem czy były później reformulacje)
✅ 30 ml Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Summer Edition 2022 by Kevin Lucbert - 1.15 zł/ml
nowość od Miyake na 2022, w nutach sosna, jodła, cyprys, ale w nowoczesnym noszalnym nawet w lato wydaniu
Frag-mental
✅ 5 x zestaw Toy Boy + Toy 2
(1 x 10 ml + 1 x 10 ml = 17 + 15 + 6) = 38 zł ze szkłem Porownanie
Gotowe dekanty (wliczone szkło):
Blackpepper Comme des Garcons - 5 ml - 25,5 zł
Hermes Eau des Merveilles 9 ml - 24 zł
Calvin Klein Man 10 ml - 10,5 zł
2 x Thierry Mugler AMen Pure Malt 5 ml [batch 2016] - 26 zł/sztuka
Do odlania:
Moschino Forever Sailing - 1,7 zł/ml
Moschino Toy Boy - 1,7 zł/ml
Moschino Toy 2 - 1,5 zł/ml
Parfums de Marly Layton Exclusif [Edition Royale, batch 2020] - 7.8 zł/ml [ostatnie 30 ml]
Xerjoff Zefiro - 6.99 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Victor & Rolf Infrared - 3.1 zł/ml [ostatnie 10 ml]
Al Haramain Excellent - 0.4 zł/ml
Calvin Klein Man - 0.8 zł/ml
Lalique L'Insoumis - 1.0 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Philipp Plein No Limit$ - 2,05 zł/ml [ostatnie 10 ml]
Versace Pour Homme - 1,69 zł/ml [ostatnie 10 ml]
Versace Man Eau Fraiche - 1,69 zł/ml
Armaf Club de Nuit Intense Man EDP [wersja Pure Parfum] (-Creed Aventus) 1.4 zł/ml
Paco Rabanne One Million Lucky - 2,35 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Francesco Smalto Full Choke (wycofany) - 1,3 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Thierry Mugler Mugler Cologne (wycofany) - 2,4 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Lattafa Oud For Glory (-Initio Parfums Oud for Greatness, -Afnan Supremacy in Oud)- 1.3 zł/ml
✅ LICYTACJA - Fragrance One Office (wycofany/wycofywany) zafoliowany flakon 50 ml, który miał być moim zapasam - puszczę osobie z najwyższą ofertą w najbliższych dniach
@andrzejszpilka: @Dziwnyprogramista: szli łeb w łeb, wszystko wskazuje, że nikt już nie przebije do końca dnia w niedzielę i flakon trafi za 200 zł do @Dziwnyprogramista:
Możliwość wysyłki OLX, płatności dzielonej, MWZ 30 zł, szkło standardowo 3 zł, odlewam od 10 ml, 3+ zł/ml od 5 ml
#perfumy #rozbiorka #stragan
źródło: comment_1659803034cbO28veUqdyCnAQLvukQRR.jpg
Pobierzto nie jest tak, że później dwa dni na to schodzi, masz 20 odlewaczy/pakowaczy, a Ty jeździsz Ferrari, idź w to śmiało
Wszystko leci w górę, perfumy tak samo, pogódźcie się z tym. Tak samo odlewanie zabiera czas i energię, i tak że tutaj wam wam chcą lać po cenie zakupu a nie z
poproszę toy boy 10ml
toy 2 10ml
chanele allure homme sport eau extreme 5ml
xerjoff zefiro 10ml
Mugler cologne 10ml
issey miyake 10ml
- Guerlain L'homme Ideal EDT
= KONIEC