Aktywne Wpisy
kalafi0r +15
Ale mnie bawi to społeczne poparcie dla CPK. W kraju gdzie co drugi nie odroznia Austrii od Australii teraz sami specjalisci od przepustowosci, hubow i cargo xd #bekazpisu
SUBAGAZI +27
#kononowicz
Ogladam szkolna od lat, ale dopiero przy tym filmiku w ktorym knur ma paluchy w gownie prawie sie zrzygalem
Super kontent slawek
Ogladam szkolna od lat, ale dopiero przy tym filmiku w ktorym knur ma paluchy w gownie prawie sie zrzygalem
Super kontent slawek
Gdzie oprócz Straży Miejskiej można zgłosić psa pozostawionego bez opieki w mieszkaniu? Od czwartku wieczór pies sąsiadów szczekał jak opętany, w piątek rano mnie obudził i wychodząc do pracy nakleiłem kartkę na drzwi by ogarnęli trochę psa. Kartka wisi do teraz, a jest sobota 14:40. Wieczorem wczoraj ewidentnie ich nie było, światła nie były pozapalane, pies ujadał jak opętany.
Dzisiaj rano dzwoniłem na Straż Miejską i smutny pan powiedział że w takiej sytuacji może tylko przyjąć zgłoszenie i czekać aż wrócą. Wtedy mogą z nimi porozmawiać by nie robić tak na przyszłość.
Tu już nawet nie chodzi o moją wygodę, tylko o to że on się męczy tam. Chu wie czy ma gdzie się załatwić, co wypić i co zjeść.
#psy #zwierzeta #prawo #poznan
Komentarz usunięty przez autora