Wpis z mikrobloga

@lovedrop: kocham jak coś #!$%@? potężnie a że komunikacja zastępcza praktycznie nie istnieje to siedź se chłopku na zadupiu te 6 godzin pozdro pkp
  • Odpowiedz
co się stao?

@acidd: pewnie to co zawsze:
a) ktoś rzucił się pod tory i czekamy na jaśnieoświeconego pana od 2-3 godzin
b) "ja #!$%@? nie zdążę" i 2-3 godziny na zbieranie wraku z torów
c) "jak to możliwe że te 100 letnie przyłącza energetycznie się ciągle psują i dochodzi do awarii ?"
"a i pani marzenko niech pani dorzucić jeszcze przy Esce lampy co 2 metry na pit stopie,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@lovedrop: tam jeszcze po drodze na objeździe się lokomotywa rozkraczyła i prowadzili 19 wagonów jednym składem. Brat opowiada, że grube rzeczy się tam działy.
  • Odpowiedz
@lovedrop albo solidnie się tory rozwaliły albo samobójca, kiedyś niestety trafiłem na to drugie, staliśmy w polu pod Poznaniem 4 godziny bo #!$%@? prokurator nie spieszył się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@lovedrop: trzeba być twardym, a nie mientkim. Mi wczoraj pociąg w ogóle nie przyjechał ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie na początku chaos, ale podstawili autokar i ostatecznie spędziłem w nim 5.5 godziny, dotarłem na miejsce z 90 min. opóźnienia względem czasu przyjazdu pociągu.
  • Odpowiedz
@sylwke3100: Wiem o tym, on z Przemyśla wyjechał opóźniony o około 40/50 minut. Ale co nie zmienia faktu, że przez to zamieszanie z Opolem (które mogli lepiej rozegrać i nie puszczać wszystkich objazdem) opóźnienie byłoby mniejsze
  • Odpowiedz