Aktywne Wpisy

Shyvana +10
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy do 1.5k da sie kupić coś sensownego?
Lubię zwykłą czrną kawe ale taka jak robi ekspres że jest taka jakby gęściejsza a nie czarna woda jak z kawiarki czy innych metod
#kawa #pytanie #programowanie
/dev/urandom:)Do zwykłej czarnej ekspres przelewowy automatyczny daje radę, zawsze przelew > americano.
Ja używam Philips HD7769, bardzo prosta konstrukcja nie ma co się popsuć i łatwo się czyści, a kawa wychodzi super.
Minusem jest młynek z ceramicznymi żarnami (chociaż ma dosyć dużą rozpiętość w grubości zmielenia).
Komentarz usunięty przez moderatora