Aktywne Wpisy

robert5502 +1084

ApuApustaja +56
Początek specjalnej operacji wojskowej. 2,5 tysiąca użytkowników wykopuje fejka z z tak zwanym duchem Kijowa. Jak widać najbardziej pożądane są tutaj dezinformacja i propaganda. Będzie tego więcej
#ukraina
#ukraina

Dodam, że dieta keto na mnie nie działa, jestem endomorfikiem w cholerkę i jeszcze trochę. Tłuszcz nabieram błyskawicznie, masę mięśniową powoli, mam ogromny apetyt, trudno mi wytrzymać nawet na 2300 kcal dziennie, mam siedzącą pracę i gdy się nie ruszam to waga w najlepszym wypadku stoi w miejscu. Nawet gdy zjem poniżej mojej kaloryki ale pomylę makro i zjem za dużo tłuszczu to i tak waga pójdzie nieco w górę.
#dieta #mikrokoksy #odzywianie
Komentarz usunięty przez autora
@dr_getsome: no brać energię ze smalcu na brzuchu, a nie z talerza. Jest trudniej, ale jak tam masz odłożone 3kg tłuszczu to jakieś 20 tys kcal. Jest z czego działać :)
Gdyby tak nie było, to schodząc poniżej BMR powinieneś teoretycznie umrzeć, bo
Z koksem to był przykład, że możesz mieć kalorie na minusie i progresować. Przecież od teścia nie przybędzie kalorii. Wydaje mi się, że myślimy podobnie, tylko rzeczywiście, spłyciłem temat mocno
@s---k: pełna zgoda. Mi chodzi tylko o energię do podniesienia żelastwa w tym przypadku, bo białko jako budulec tylko z diety
@GekonZYoutubea: Jak można w ogóle próbować takich diet, przecież wszystko się rozchodzi o ilość kalorii w ciągu dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°) lepiej normalnie, zdrowo i odpowiednia ilość kalorii do zapotrzebowania i będzie super.
Ale jeśli lubisz to zacznij cwiczyc, tylko blagam cie nie w deficycie bo nic nie zbudujesz. Skup się na takim 2600-2800 kcal, 1.5g bialka na kilogram masy ciala i trening siłowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) zobaczysz zajebiste efekty