Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +42
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz

#linux #debian
@Rad-X: nie mam pojęcia ostatni waz w war2 grałem jak nie miałem neta poza nullmodemem
PS: myślałem pojechać dosboxowym "ipx" em
https://www.gog.com/game/warcraft_2_battlenet_edition
@Rad-X: Wiem mam tam konto i wydaje trochę $nawet więc i może war2 kupię (po raz drugi) ale naszła mnie nostalgia za nullmodem/ipx i jestem ciekaw jak to zgrać na linuxie
Komentarz usunięty przez autora
@TX2022: to linux więc cuda są wykonywalne, już próbowałem emulacji null-modem między dwoma odległymi komputerami połączonymi ssh
@hitherto: dzięki, słyszałem o tym że służy do robienia cudów na linuxie więc się do edukowuje :)
@Rad-X: > jesteś pewny że zadziała pod dosBoxem z ipx'em? bez pie... z battle.net
@hitherto:
@Rad-X: Ale po prostu oficjalnie jest tylko na Windowsa jak będzie na DOS/Linux to dostaną moje $$. Oczywiście jeśli gra po "LANie" nie zostanie cichaczem usunięta bo w tedy będę piracił z czystym sumieniem ;P
ale nie mam teraz go zainstalowanego
@Rad-X: To fajnie, dzięki za info. postaram się kupić (ew. zwrócę jak się zawiodę)
@Rad-X: Jakim folderze instalacyjnym? mam tylko setupwarcraftii2.02v4(28734).exe
@Rad-X: wine mówi że potrzebny jest serwice pack 1 do windows 7 :/