Wpis z mikrobloga

Odechciewa sie wszystkiego. Minal juz tydzien od kiedy szczepilam sie na covid. Szczepilam sie j&j i zdecydowalam sie na to bo w alternatywie mialam koniecznosc zmiany pracy. A lubie moja prace. Tylko wymaga podrozy do stanow, ktore z kolei wymagaja szczepien. Leze w lozku ledwo zywa, wszystko mnie boli. Rzyganie, biegunki, bol glowy, bol nog. Wizyta u internisty najwczesniej za 10 dni. Udalo mi sie ogarnac teleporade u jakiejs ukrainki ktora srednio rozumialam. Na ten moj slabiutenki organizm przypisala mi wiadro lekow za miliony monet. To co sie ze mna dzieje jest 10 razy gorsze niz kiedy mialam koronke, a wszystko to zeby rzekomo nie zachorowac na korone. Chorobe ktora juz 2 razy lagodnie przeszlam. Pomimo dwoch teleporad moj stan nie zostanie zapewne nigdzie wykazany jako nop. Zaluje ze wymieklam i sie zdecydowalam na ten krok.
#koronawirus #covid19
  • 9
Tylko wymaga podrozy do stanow, ktore z kolei wymagaja szczepien.

@pomaranczkawcurry: albo wyjatku medycznego, który można akurat w Polsce załatwić bez problemu ¯\_(ツ)_/¯

ja mam do swojego wyjątku podstawe, ale patrząc jak pobieżnie na to patrzyli wystawiając to IMO każdy mógłby taki papier dostać