Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +30
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

@sharaquss: troche sobie wkrecasz, przeciez 1M o ktorym pisalem to gotowka do reki, wiec wtedy mozesz szukac drugiego kontraktu i zgarniac 1.5-2M gotowki rocznie. FAANG to glownie skocznia do lepszych kontraktow z US, pozniej kontrakty powyzej 150-200$/h sa mozliwe, a ze na nich tez nie pracujesz 8h dziennie to chyba nie musze Ci mowic? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@sharaquss: A kto powiedział że żeby przygotować się do interview w faangu trzeba rok i studiować algorytmikę? xD Interview w faangach to dużo szczęścia przy leetcodzie, ale stwierdzenie typu 80h tygodniowo klepanie zadanek przez rok to absurd. Przygotowanie na interview faangowe to
Ale rozumiem też decyzję o zawijaniu stąd rolek bo niestety wykop nie docenia premium treści, heheszki mają większe
@zarev: spokojnie moge tyle zrobic teraz tylko mi sie nie chce, ~$130k przy pracy srednio 4h tygodniowo mi wystraczy :) Wole wolny czas, przynajmniej na razie.
Czy rzucisz w PW jakimś kontaktem do siebie w razie zwinięcia wrotek? :)
Projekt Bogusza Pekalskiego, zrzesza naprawde sporo fajnych ludzi ze swiata tech
@Euphor: meh, nie moj klimat
Jakoś ze dwa miesiące temu?
Na początek bez negocjacji coś ponad 430k rzucili, ale na wieść o kontrofercie z Mety podbili wyżej. Nie pamietam jak się tam rozkładały stock/bonusy.