Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 100
Masakra właśnie przeczytałam że ta baba co z małolatami porwała tą 14-latke to jeszcze swoje 7 letnie dziecko zabrala na akcję () Baba powinna siedzieć w pierdlu do końca życia a psychiatrzy robić na niej badania. Kobieta nigdy mentalnie nie dorosła moim zdaniem a pomyśleć że dzieci miała. Na bank tam podrywała i romansowała z małolatami. A pisali jeszcze że x lat temu brała udział w programie interwencja bo rodzeństwa szukała. Nie wierzę że nic wcześniej nie odwaliła i że była super mamą że tam życie płynęło spokojnie zwłaszcza patrząc na zdjęcie w tle na jej fejsie.

#oswiadczenie #patologia #patologiazmiasta
  • 20
  • Odpowiedz
  • 1
@o_n_a: bylo w interwencji że pomiedzy wystepami w programie (od wtedy co szukała po ten co nagrywała) "miała nieciekawie, cieżko i niezbyt zgodnie z normami spolecznymi"
  • Odpowiedz
  • 16
@gorzki99: w pierdlu powinni mieć żarcie jak w niektórych szpitalach i sami sobie uprawiać jedzenie a nie metr się na osobę musi zgadzać a może jakaś dietka.

Jakie?
  • Odpowiedz
w pierdlu powinni mieć żarcie jak w niektórych szpitalach i sami sobie uprawiać jedzenie a nie metr się na osobę musi zgadzać a może jakaś dietka.

@o_n_a: Jak bylem w ZSW (a nie trafilem tam za kare - no chyba ze kara bylo to ze jestem pelnoletnim facetem) to stawka zywieniowa byla nizsza niz dla wiezniow. Wiec nie musisz mi mowic jak to powinno wygladac :)
  • Odpowiedz
prawda jest taka że to trochę my odpowiadamy za te jej bardzo poważne braki rozwojowe.

@alfokloda0: Napisz ze jestes piajy i nie wiesz co piszesz. Wtedy mozemy dalej na ten temat dyskutowac.
Miras nie masz pojecia jak mnie takie cos trigeruje. Brednie i glupoty wymyslone przez lewakow a ludzie to lykaja jak pelikany.

Przyjmuje ze Ci sie pomylilo.
  • Odpowiedz
@gorzki99: @lexico: czyli tak, rodzisz się jako dziecko matki alkoholiczki, idziesz do bidula w wieku paru lat i okazujesz się zwyrodnialcem.
Nie widzicie tutaj ogromnego pola po drodze do tego żeby państwo zareagowało i poprzez systemy ośrodków wychowawczych nie dopuścilo do późniejszej tragedii?

Mówiąc inaczej to my odpowiadamy za opiekę jaką miała po drugim roku życia i jej wychowanie także. My czyli społeczeństwo.
  • Odpowiedz
Mówiąc inaczej to my odpowiadamy za opiekę jaką miała po drugim roku życia i jej wychowanie także. My czyli społeczeństwo.

@alfokloda0: Serio chcesz to ciagnac? Ja za nikogo obcego nie jestem odpowiedzialny. Za mnie nikt odpowiedzialny nie jest (rodzice nie zyja)
Kazdy odpowiada za siebie.

Za dzieciaka odpowiadaja rodzice. Daja mu wzorce itp. Ale w pewnym wieku dzieciak zaczyna myslec. Jak jest w miare ogarniety to czesc wzorcow przekazanych przyjmuje a czesc odrzuca,
  • Odpowiedz
  • 8
@LadyRaspberry: o porwanie gwałt itd 14-latki za to że zespuła jednej dziewczynie grzałkę w epapierosie za 17-20zł. I babka 39 lat stanęła na czele grupy zorganizowanej odpowiedzialnej za krzywdy tej dziewczyny składającej się z 17-latka i 13-14 latków.
  • Odpowiedz
  • 9
@o_n_a: Ja dalej uważam za #!$%@? to, że na auto musisz mieć prawko, na uprawę zioła bez thc pozwolenie, a dzieci możesz w opór #!$%@? będąc największym patusem i jeszcze Ci za to płacą xD

#!$%@? na posiadanie dzieci też powinien być jakiś egzamin, bo to jest jedna akcja o której słyszeliśmy. A ile nigdy nie wyszło na światło dzienne.
  • Odpowiedz