Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +51
Dobry,
matcha i maseczka ze spe*my ślimaka - polecam.
A tak serio, miłego weekendu życzę.
W ogóle polecacie jakieś miejsca w Polsce na wypad na weekend? Trochę już Polski zobaczyłam, więc zaskoczcie mnie!
matcha i maseczka ze spe*my ślimaka - polecam.
A tak serio, miłego weekendu życzę.
W ogóle polecacie jakieś miejsca w Polsce na wypad na weekend? Trochę już Polski zobaczyłam, więc zaskoczcie mnie!
źródło: temp_file377646869656016418
Pobierz
Megalogin +89
Dlaczego w Polsce jest taka bieda pod względem żywności premium? Serio jedynie czego klienci oczekują to promocji na masło. Kiedyś były ciekawsze markety i większy wybór "delikatesów" zobaczcie jak w Polsce wyglądają hipermarkety typu Carrefour czy Auchan - od czasu budowy nic się nie zmieniło. Śmierdzi i brudno. Całkowicie mają w------e w estetykę i porządek. Za granicą jak byłem w Carrefour to nadal stoją hostessy i częstują kawą czy nawet suszi. A
źródło: OTIzLnBuYDUoGDpdbQ5tIGtAbgcrV2N2PFh2TG1DfWAxVSEBLBA2ej4KLwosWz84ZhNjBm1EfGVmFT4XJUZ3YXBIf0AyGyh2NA
Pobierz

#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkatoli #polityka
źródło: comment_16591631030CL0Mq3xWYf4k2JtBURnPV.jpg
Pobierzźródło: comment_1659163301YU3LaJHbsPEufEo4UZHNrh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@PanKompromitacja: Ale byku potrafisz czytac wykresy?
Znasz pojecie
@PanKompromitacja: Wygodne wytlumaczenie.
Zeby byla jasnosc. Calkowicie rozumiem ze pandemia spowodowala wzrost inflacji z powodu decyzji rzadzacych - nie tylko w
@PanKompromitacja: I jak się bezpośrednio przyczyniła pandemia do wzrostu inflacji? Miś gogo w GUSie do tabelki wpisał? Czy jednak nastąpił ogromny, niekontrolowany dodruk decyzją rządzących?
@PanKompromitacja: Na takim ktory twierdzil ze kazde rozdawnictwo i socjal zwieksza ilosc pieniadza na rynku co powoduje zwiekszenie inflacji.
500+ 13i 14 emerytury, bony wakacyjne, tarcze antycostam, bonusy i doplaty, skokowe podwyzszenie placy minimalnej, trzymanie stop procentowych na poziomie 0,2% jak inflacja leci w kosmos. I jeden uj wie co
@PanKompromitacja: OK niech bedzie EOT. Skoro twierdzisz ze dosypywanie pustego pieniadza na rynek nie powoduje inflacji to rzeczywiscie nie mamy o czym rozmawiac. Jestes mega ekonomista i konczyles duzo uniwerkow.
Pozdrawiam i jak juz ustalilismy EOT
Dlatego dodał że przez nikogo w kraju. Kilka tygodni wcześniej mówi mówiono że inflacja jest jak Tusk. Przyszła z zagranicy i przeszkadza
źródło: comment_1659184868nWHZgdddZXE386xxeOoMCh.jpg
Pobierzźródło: comment_1659186216KZk1KIN2kstnvoAoaOBhQi.jpg
Pobierz