Wpis z mikrobloga

Istnieje druga część filmu z ukraińskim żołnierzem, który został wykastrowany przez ruskiego kałmuka przy pomocy noża do tapet, w którym jest ciągnięty za samochodem za nogi, z własnymi jądrami wsadzonymi w usta, a następnie zastrzelony.

Pojawiła się też informacja o egzekucji kilkudziesięciu jeńców z jednostki Azov (padła liczba 40). Ruskie zapewne spróbują wyprzeć się tych zbrodni mówiąc, że zbrodnie zostały popełnione przez DNR/LNR a nie przez nich, ale to tylko pokazuje, że należy zrobić wszystko, by wytępić tą swołocz.

#ukraina #rosja #wojna
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ruskie zapewne spróbują wyprzeć się tych zbrodni mówiąc, że zbrodnie zostały popełnione przez DNR/LNR a nie przez nich, ale to tylko pokazuje, że należy zrobić wszystko, by wytępić tą swołocz.

@wiverna: ruskie oficjalnie nic nie powiedzą
Jedynie zaimplantuja nieoficjalnie narrację że torturowany był pedofilem i mu się należało
  • Odpowiedz
w którym jest ciągnięty za samochodem za nogi, z własnymi jądrami wsadzonymi w usta, a następnie zastrzelony.

@wiverna: Na szczęście jest na odwrót, najpierw zastrzelony, a potem ciągnięty.
  • Odpowiedz
@wiverna: to co zrobili to skala bestialstwa zupełnie nisko poziomu. Widziałem wcześniej filmy z zabijania jeńców po obu stronach. Ale to były zabójstwa bez siekanego znęcania się.
Tutaj jest pokaz najgorszych możliwych do wyobrażenia sobie zwyrodnień. Po czymś takim ciężko może być niektórym żołnierzom spokojnie wziąć w niewolę jeńców.
Tego ruskiego i tak czeka czapa. Od swoich. Nie za to co zrobił, ale za to, że dał się nagrać.
  • Odpowiedz
@SynMichaua: Czy w filmach o których mówisz, były te poniżej?

RuSScy zrobili trzy propagandowe filmy:
- słynne strzelanie po nogach jeńców rossyjskich
- znane wśród ruSSkich zadźganie nożem kogoś na klatce schodowej
- mniej znane wkładanie końca noża do
  • Odpowiedz
@GrafikaUltraHaDe: Z tych widziałem ten z zadźganiem na klatce. Raczej był autentyczny.
Strzelania po nogach nie widziałem.
A to ostatnie to już nie tortury tylko bezczeszczenie zwłok.

Ale widziałem wiele innych, szczególnie w pierwszym miesiącu wojny. Wręcz w pierwszych dniach. Często obrona terytorialna sobie urządzała samosądy. U ruskich z kolei i zawodowi i kadyrowcy. Szczególnie kadyrowcy, latały filmy.
W każdym razie nic aż tak drastycznego
  • Odpowiedz