Aktywne Wpisy

Netiux +21

Vateusz23 +1
Piotr Cymcyk nagrał o tym, że recesji nie ma i nie będzie (póki co).
Co o nim sądzicie? Ja lubię posłuchać jego argumentacji, choć nie zawsze się zgadzam.
https://youtu.be/1qh5l70iVoY?si=R5nFpoZZgPHI0mQr
#gielda
Co o nim sądzicie? Ja lubię posłuchać jego argumentacji, choć nie zawsze się zgadzam.
https://youtu.be/1qh5l70iVoY?si=R5nFpoZZgPHI0mQr
#gielda
Co sądzisz o Piotrze Cymcyku?
- Spoko ziom 21.1% (20)
- Nie lubię go 16.8% (16)
- Kto to? 62.1% (59)

Pojawiła się też informacja o egzekucji kilkudziesięciu jeńców z jednostki Azov (padła liczba 40). Ruskie zapewne spróbują wyprzeć się tych zbrodni mówiąc, że zbrodnie zostały popełnione przez DNR/LNR a nie przez nich, ale to tylko pokazuje, że należy zrobić wszystko, by wytępić tą swołocz.
#ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez autora
@wiverna: ruskie oficjalnie nic nie powiedzą
Jedynie zaimplantuja nieoficjalnie narrację że torturowany był pedofilem i mu się należało
@wiverna: Na szczęście jest na odwrót, najpierw zastrzelony, a potem ciągnięty.
Tutaj jest pokaz najgorszych możliwych do wyobrażenia sobie zwyrodnień. Po czymś takim ciężko może być niektórym żołnierzom spokojnie wziąć w niewolę jeńców.
Tego ruskiego i tak czeka czapa. Od swoich. Nie za to co zrobił, ale za to, że dał się nagrać.
RuSScy zrobili trzy propagandowe filmy:
- słynne strzelanie po nogach jeńców rossyjskich
- znane wśród ruSSkich zadźganie nożem kogoś na klatce schodowej
- mniej znane wkładanie końca noża do
Strzelania po nogach nie widziałem.
A to ostatnie to już nie tortury tylko bezczeszczenie zwłok.
Ale widziałem wiele innych, szczególnie w pierwszym miesiącu wojny. Wręcz w pierwszych dniach. Często obrona terytorialna sobie urządzała samosądy. U ruskich z kolei i zawodowi i kadyrowcy. Szczególnie kadyrowcy, latały filmy.
W każdym razie nic aż tak drastycznego
Ty czytasz chociaż co wrzucasz?
Masz poczęstuj się:
źródło: comment_1659120245FDIxOrvLwT42LT0x9dMQFC.jpg
Pobierz@wiverna:
No Ty - bordo, wielkie zarobki i chce bić jakiś Rosjan xD