@munchkin: ja nie wiem czy bowen jest wart swojej nowej ceny, w tamtym sezonie oddal alenzaczynal z 2 mln mniej. Moze Rash czy Sancho ktorzy powinni tez grac a sa tansi o 1/2 mln.
No i patrzac wiadomo ze tylko na presaeson to cheslea troche tak "jezdzic obserwowac" chociaz sam zastanawiam sie dalej nad Jamesem
@BaalZebul: Tez właśnie mialem Rasha na początku, ale zwątpiłem. Jednak dość niepewny grajek bo wyjdzie mu preseason a potem będzie kupa w sezonie, do sancho tez nie mam przekonania, ale może rzeczywiście spróbuje na GW1 wrzucić Sancho i zobaczymy, kiedyś musi odpalić. A co do Jamesa, jak Tuchel wróci do ustawienia z zeszłego sezonu to nadrobi imo klasyfikacja kanadyjska te klopsy w obronie
@munchkin: Ten Neto to na pewno do w-------a imo. Za 6,5 masz już Sinisterre, który zapewnie zajmie miejsce Raphinhi i Odegaarda, który jest pewniakiem w Arsenalu.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
źródło: comment_1658997339hoZNZKzIuvX4MOkbU3neuD.jpg
PobierzNo i patrzac wiadomo ze tylko na presaeson to cheslea troche tak "jezdzic obserwowac" chociaz sam zastanawiam sie dalej nad Jamesem