Wpis z mikrobloga

@zdrajczyciel: wiecej czasu poswiecilem na znalezienie tego filmu, niz zdolalem tam wytrwac. Ja pi3rdole! Jaki rak ten karzel. Rzucil sie na zarcie, leci mu z japy, zre jak wyglodnialy pies, ktoremu napelniono miche. Cos tam brzeczy pod nosem. Oblesny koles ale mam nadzieje, ze bez tej calej ekipy internrtowo zdechnie. Niech do cyrku idzie czy tam jako zywa reklama krasnali ogrodowych.
  • Odpowiedz
wiecej czasu poswiecilem na znalezienie tego filmu, niz zdolalem tam wytrwac. Ja pi3rdole! Jaki rak ten karzel. Rzucil sie na zarcie, leci mu z japy, zre jak wyglodnialy pies, ktoremu napelniono miche. Cos tam brzeczy pod nosem. Oblesny koles ale mam nadzieje, ze bez tej calej ekipy internrtowo zdechnie. Niech do cyrku idzie czy tam jako zywa reklama krasnali ogrodowych.

@BoooG: Obawiam sie ze do końca życia będzie żył na
  • Odpowiedz
@pasterzzxc: @BoooG: @zdrajczyciel: wybaczcie proszę staremu boomerowi brak zrozumienia sytuacji i brak chęci wyszukiwania specjalnie tego filmiku. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi serio wytłumaczył kilka rzeczy, które mogę wywnioskować z tego wpisu i waszych komentarzy:
1) Czy to jest filmik, na którym Minimajkel i ta laska tylko jedzą?
2) Jeśli tak, to jaki jest sens tego filmiku? Czy oni zajmują się teraz ocenianiem jedzenia?
3) Niezależnie
  • Odpowiedz
@Bover: Nowy trend na youtubie, jedzą i odpowiadają na pytania widzów. Co w tym ciekawego? Kompletnie nic bo takie odcinki wrzucają raz w miesiącu, są łatwe do nagrania a dzieci oglądają.
  • Odpowiedz
@Bover: Trend się wywodzi chyba z korei i coś tam oryginalnie oznaczał, teraz w sumie to straciło jakiekolwiek znaczenie. W skrócie: youtube to botnet, filmy które są popularne to po prostu wynik maksymalizacji funkcji jaką jest algorytm youtube (która jest jedną wielką niewiadomą) + wyświetlenia od botów.
  • Odpowiedz