Wpis z mikrobloga

Zaczyna się okres studniówkowy, a z nią kolejne popieprzone sad love story ... właśnie się dowiedziałem że dziewczyna którą mi się podoba, a którą zaprosiłem już dawno na studniówkę właśnie w zeszłym tygodniu zaprosiła na swoją studniówkę mojego dobrego kuzyna pod pretekstem że nie ma z kim iść. Oczywiście mnie nie mogła zaprosić bo dzień/dwa przed zaproszeniem mojego kuzyna namówiła koleżankę z klasy żeby mnie zaprosiła :/

Żebym chociaż był bordowy :/
  • 10
@Rhimdir: musiałem czytać dwa razy i tłumaczę dla tych co nie mają tyle czas (popraw jeśli coś #!$%@?łem):

1. typ chciał iść z panną co mu się podoba na studniówkę;

2. typ pójdzie z koleżanką tej panny na studniówkę.
Wybaczcie dopiero co się dowiedziałem, i nie miałem nerwów tego spokładać do kupy..

Na swoją studniówkowe idę z tą panną

Ta panną na swoją studniówkę idzie z moim kuzynem

Tez tam będę ale z jej "koleżanką"

Wcześniej myślałem że już zaprosiła jakiegoś kolegę, kuzyn mi powiedział że to chyba jakiś Przemek, dopiero teraz 5 dni przed pierwszą próbą mi powiedział że ten Przemek to on.
@Maver87: Pewnie tak, ale człowiek robi sobie nadzieje, cały czas ma pod górkę, wiatr w oczy, pod słońce a tu na finale roku w święta trafia Cie jeszcze taki ch

Jeszcze miałem się dowiedzieć z kim idzię na próbie dopiero, surprise k
*a...Nie wiem co myślała, że uciesze się, czy co :/
@Maver87: To że dzieci w Afryce głodują nie oznacza faktu że mam całe życie pościć :) Wiem że masz racje, ale Jadnak musiałem się wyżalić, zanim zrobił bym coś głupiego.