Wpis z mikrobloga

z drugiej strony w większości e bilet jest po to żeby mieć go w telefonie

@Bulka_kajzerka: @XIONC_CI_MORDE_LIZAL: tanie linie wymagają drukowanego, a elektroniczny tylko przez ich apkę,

choć w sumie nie jest to głupie bo apka pewnie zwiększa kontrast przy widoku kodu,
a sam PDF nie i później widać przy bramce, że ktoś 5 razy próbuje zeskanować a później i tak wyciąga drukowany bilet ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: no nie każdy chce instalować aplikację na jeden lot, jedne koncert, jedno-cokolwiek,

podejrzewam, że jak ktoś kupi kilka biletów dla rodziny/znajomych na ten sam lot to każdy musi też instalować aplikację, jakąś między nią robi się przekazania biletów, aby mieć swój bilet pod ręką,
a PDF się przesyłało na emaila i po temacie,
przy czym jak wyżej pisałem, nie ma problemu, można sobie skanować z PDF tylko chyba przez
  • Odpowiedz
podejrzewam, że jak ktoś kupi kilka biletów dla rodziny/znajomych na ten sam lot to każdy musi też instalować aplikację, jakąś między nią robi się przekazania biletów, aby mieć swój bilet pod ręką,

@SpalaczBenzyny: Podajesz swój telefon znajomym do tyłu i nara xd Ja na swoim zawsze mam bilety moje i partnerki + backup online.
  • Odpowiedz