Aktywne Wpisy
Pwado +6
Nie wiem czy tez tak macie, ale jak patrze na ta gale to widze wiekszosc ludzi wytatuowanych - rece, ramiona, nogi, plecy, a nawet twarz. Zastanawiam sie po co? Dlaczego? Juz pomijac koszty to w takiej skali wyglada to przynajmniej niestetycznie. Rozumiem jeden/dwa tatuaze w srednio widocznych miejscach, ale takie cos to wg mnie jakis problem spoleczenstwa.
#famemma
#famemma
Co uważacie o ślubie 35 letniego mężczyzny z 20 letnią kobietą? Czy 15 lat różnicy to dla was za dużo, czy wiek to tylko liczba? #kiciochpyta #zwiazki
Zrobili już ogrzewanie podłogowe gdzie się dało a obecnie mają ogrzewanie gazowe (dom 120m).
Sęk w tym, że obecnie są takie kolejki, że trzeba czegoś do wiosny albo i dłużej aby dostać coś od Buderus, Vaillant, Viessmann (?). A rodzice raczej chcą od kogoś sprawdzonego bo gwarancja.
I tutaj przychodzi hydraulik i mówi, że może załatwić w dwa miesiące coś nieznanej firmy - nie mówił jakiej.
I tu moje pytanie- czy naprawdę terminy są takie długie? Czy znacie coś godnego polecenia z krótszym okresem oczekiwania? Polecacie jakieś zaufane i sprawdzone źródła z informacjami bez ukrytych informacji marketingowych?
#pompaciepla #pompa #ogrzewanie #pompacieplaboners #gaz #buderus #vaillant
Jak coś od ręki jest to trzeba dowiedzieć się co dokładnie.
Mniej znane nie musi znaczyć gorsze
Ale trzeba wiedzieć o czym mowa
hydraulik to chce wam zamontować monobloka?
terminy są długie, wszyscy chcą, dzwoń po firmach co jest, nawet z tych dalszych i patrz po cenach bo może się opłaci.
Poza tym pompa ciepła to klimatyzator z innym wymiennikiem wewnętrznym, temu urządzeniu daleko do typowego kotła, nie rozumiem więc dlaczego pompy szukacie wśród producentów kotłów, a nie
J.w. mitsu, daikin, panas, Samsung, LG.