Aktywne Wpisy

CzulyTomasz +26
Przeczytałem właśnie "Śmierć z zerem na koncie". Jest to swojego rodzaju kontra do podejścia HODL do końca życia w przypadku Bitcoina lub FIRE, gdzie oszczędzamy każdy grosz i przeznaczamy większość na inwestycje z zamiarem przejścia na wcześniejszą emeryturę.
Autor sugeruje, że pieniądze służą do maksymalizacji szczęścia, a większość ludzi marnuje energię życiową, odkłada życie na potem, a im jesteśmy starsi, tym mniej nam się chce, mniej jesteśmy fizycznie w stanie zrobić lub mniej
Autor sugeruje, że pieniądze służą do maksymalizacji szczęścia, a większość ludzi marnuje energię życiową, odkłada życie na potem, a im jesteśmy starsi, tym mniej nam się chce, mniej jesteśmy fizycznie w stanie zrobić lub mniej
źródło: momoney_pl_Uzytecznosc-pieniedzy-malejaca-z-wiekiem
Pobierz
Nic mnie tak nie w-----a w robocie jak ludzie z góry dziękujący w emailach. J----y p-----e to, że napisałeś do mnie prośbę lub zapytanie to nie oznacza, że się tym zajmuję i Ci odpowiem.
Przykład - zamiast "Cześć, czy masz może dane dotyczące maksymalnego obciążenia dachu?" to "Cześć, proszę o przesłanie maksymalnego obciążenia dachu, dzięki"
Aż mnie telepie przed snem, po co przeglądam telefon służbowy.
#korposwiat #pracbaza
Przykład - zamiast "Cześć, czy masz może dane dotyczące maksymalnego obciążenia dachu?" to "Cześć, proszę o przesłanie maksymalnego obciążenia dachu, dzięki"
Aż mnie telepie przed snem, po co przeglądam telefon służbowy.
#korposwiat #pracbaza

#gotujzwykopem #kuchnia #wolowina #pytaniedoeksperta
źródło: comment_1658500097lG6Tj04B4aLMOuk1dKO0wo.jpg
Pobierzźródło: comment_16585007645lucPvEWuY0UM7cxmaKx5c.jpg
Pobierzźródło: comment_1658508861xAoUJMw3ouDwh5fRyOdkll.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Eoon: Ale on nie pisał, że to jest niedosmażone.
Komentarz usunięty przez autora
@Papieszpolak6996: to sobie go jedz krojąc na bardzo cienkie plastry. Niedosmażony stek ma znacznie lepszy smak, niż przesmażony stek. Do jedzenia wysmażonych nie warto nawet kupować droższych mięs stekowych.