Czaicie, że pomimo temperatur sięgających 35 stopni i tak znajda się dzbany, które będą uważać że facetom nie wypada chodzić w krótkich spodenkach? xD #heheszki #modameska #bekazpodludzi
@nomorelife: No spoko jak tak lubisz. Ludzi którzy narzucają innym chodzenie w spodniach a same p----------a w przewiewnych spódniczkach trzeba j---c prądem
@Filippo2137: Jeśli chodzi o sposób ubioru mężczyzn i kobiet podczas lata. To naprawdę można byłoby bardzo dużo dyskutować na ten temat a rezultat na pewno nie spodobałby się wielu przedstawicielkom płci pięknej. Mnie bardzo na przykład zawsze śmieszy kiedy jakaś dziewczyna mówi, że chłopaki mają lepiej podczas lata w momencie kiedy jesteś kobietą i masz kilka razy więcej opcji ubioru do wyboru chociażby w postaci sukienki lub spódniczki a moda
@Filippo2137: Tak szczerze. Jak mężczyzna do mężczyzny. Ty, ale tak poważnie mordeczko. Co cię obchodzi jakieś nic nieznaczące zdanie osób nie mających prawdopodobnie totalnie żadnego realnego wpływu na twoje życie których nawet nigdy pewnie nie spotkasz i sam nazywasz dzbanami? Serio. Szkoda życia na takie rzeczy. Ja na przykład kilka razy w życiu słyszałem, że facet nie powinien nosić białych sportowych butów (dziwnym trafem zazwyczaj od lasek co takie buty
źródło: comment_1658479372srLs02HODOgHdbM37EieOw.jpg
Pobierz@Filippo2137: ba, widziałem w galerii handlowej brodatego faceta w spódniczce (styl bojowy, pas skórzany z lethermanem, pełno kieszeni) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filippo2137: przecież to fakt a nie żadna opinia, zapomniałeś tylko dodać że dotyczy dyplomatów ¯\_(ツ)_/¯