Aktywne Wpisy
kolega_z_sasiedztwa +223
Gromki śmiech mnie ogarnia jak wykopki z mirko próbują udowodnić swoją wyższość nad wykopkami udzielającymi się na głównej. Że niby mirko bardziej świadome.
tymczasem sytuacja na mikroblogu:
tymczasem sytuacja na mikroblogu:
hirek_gawron +1231
STOp. ŻABy CZAs
Z tych szklanych ten akurat na allegro ma przyzwoitą cenę i nie całkowicie nonameową firmę.
Od biedy szukam też, by był taki szklany i miał podświetlenie LED w 3 czy 4 kolorach dla zakresów temperatur 50-60 60-70 itd. Niepotrzebne mi przyciski, ustawiacze temperatury docelowej czy wi-fi. Będzie żółte, zalewam yerbe i fajrant, ale te z takim podświetleniem zazwyczaj jakieś nonamey.
Spotkałem się, że Mirki pisały, że niezniszczalny król czajnikow to Zelmer Crystal, ale jakoś mnie odpycha plastikowy środek i gotowanie w tym wody po kilka razy dziennie.
Xiaomi z metalowym wnętrzem też spoko, ale aktualnie chyba z 150zł czy więcej, co daje 3x tyle co ten hoffen xd
#czajnikelektryczny #czajnik #kuchnia #agd
Zresztą 170zł za polski znaczek, a to zwykły czajnik... Czy będzie tak samo trwały jak Crystal, a może jadą tylko na renomie? Zresztą w tej cenie choćby ta regulacja docelowej temperatury przyciskami by mogła być
zajebisty jest
Sprawdziłem i siedzibę mają w Rzeszowie, ale produkują w Jarosławiu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Akurat moje okolice, bo mieszkam w Rzeszowie, a weekendy bardzo często spędzam w Jarosławiu XD