Wpis z mikrobloga

Miał ktoś czajnik tej śmiesznej firmy i podziałał on jakiś sensowny czas?

Z tych szklanych ten akurat na allegro ma przyzwoitą cenę i nie całkowicie nonameową firmę.

Od biedy szukam też, by był taki szklany i miał podświetlenie LED w 3 czy 4 kolorach dla zakresów temperatur 50-60 60-70 itd. Niepotrzebne mi przyciski, ustawiacze temperatury docelowej czy wi-fi. Będzie żółte, zalewam yerbe i fajrant, ale te z takim podświetleniem zazwyczaj jakieś nonamey.

Spotkałem się, że Mirki pisały, że niezniszczalny król czajnikow to Zelmer Crystal, ale jakoś mnie odpycha plastikowy środek i gotowanie w tym wody po kilka razy dziennie.

Xiaomi z metalowym wnętrzem też spoko, ale aktualnie chyba z 150zł czy więcej, co daje 3x tyle co ten hoffen xd

#czajnikelektryczny #czajnik #kuchnia #agd
foneswein - Miał ktoś czajnik tej śmiesznej firmy i podziałał on jakiś sensowny czas?...

źródło: comment_1658336812sPzaoKGLgS6qXy3ykuO0wo.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Notakaprawda: Wiem, że odkopuję sprzed 4 miesięcy, ale szukam właśnie czajnika i ciekawy jestem wspomnianego smappa, dobry czajnik?
Sprawdziłem i siedzibę mają w Rzeszowie, ale produkują w Jarosławiu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Akurat moje okolice, bo mieszkam w Rzeszowie, a weekendy bardzo często spędzam w Jarosławiu XD
  • Odpowiedz