Aktywne Wpisy

archubuntu +142
Żałosna jest ta lewica. Koleś niemal nie stracił całej swojej kariery, na rzecz poglądów, których nawet nie wygłosił. Człowiek cywilizowany w takiej sytuacji odczuwa empatię i uważa taką sytuację za niesprawiedliwą. A lewica co? "Sam sobie winny", "Mógł tam nie iść", "I bardzo dobrze". Najwyraźniej dla tej zdegenerowanej moralnie grupy, cel uświęca środki i jak ktoś postronny traci dorobek życia, to kij z nim. Oczywiście nie przeszkodzi im to w innej sytuacji

mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój jeszcze obecny niebieski rozgląda się za lepszą opcją opcją. Nie ważne skąd wiem, niestety jest to pewne. Mam ochotę napluć mu w twarz, za to że nie ma w sobie na tyle uczciwości, żeby zakończyć sprawy między nami. Wykopki piszą, że baby są hipergamiczne, a z chłopami nie jest lepiej. Oddasz mu serce na dłoni to kopnie cie w dupe i pójdzie szukać atencji u niedostępnych szonów. Serce
Mój jeszcze obecny niebieski rozgląda się za lepszą opcją opcją. Nie ważne skąd wiem, niestety jest to pewne. Mam ochotę napluć mu w twarz, za to że nie ma w sobie na tyle uczciwości, żeby zakończyć sprawy między nami. Wykopki piszą, że baby są hipergamiczne, a z chłopami nie jest lepiej. Oddasz mu serce na dłoni to kopnie cie w dupe i pójdzie szukać atencji u niedostępnych szonów. Serce
https://www.wykop.pl/link/6745117/ciekawe-i-cenne-odkrycia-na-rynku-w-cieszynie-galeria/
Fragment figurki ceramicznej z przedstawieniem Marii z Dzieciątkiem, monety, kawałki naczyń ceramicznych oraz skór z ubioru wierzchniego, znaleźli archeolodzy podczas badań remontowanej płyty głównego Rynku w Cieszynie – podało Muzeum Śląska Cieszyńskiego.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - plusując ten komentarz bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#polska #historia #cieszyn #archeologia #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #poszukiwacze #detektorysci #wykrywaczmetalu #rynek #budownictwo #remont #qualitycontent #artefaktnadzis #zabytki