Wpis z mikrobloga

Przez pierwszego bossa miałem ochotę odstawić #returnal, myśląc że może już jestem za stary i nie mam skilla na tego typu gry, ale udało się ukończyć. W sumie nawet im bliżej końca, tym łatwiej. Zakładam, że nie każdemu tego typu rozgrywka podejdzie, ale dla mnie jedna z najlepszych gier ever, a już na pewno na #ps5. Ma coś w sobie z #destiny - klimacik, przyjemne strzelanie i nawet jedną broń ukradzioną z jedynki (w Destiny nazywało się to Thorn). Platynki raczej nie wbiję, bo czeka kolejna innych tytułów, ale zobaczymy.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lasca85: Platyna jest do ogarnięcia i jest dosyć prosta bo bardzo mało trofek - najważniejsze to ukończyć grę. Również z ukrytym zakończeniem
  • Odpowiedz
@lasca85: Mi też się mega podobało, ale do platyny trzeba wszystkie szyfry zdobyć i odpadłem na tym (w związku z losowym generowaniem biomów).
  • Odpowiedz
  • 1
@lasca85 musisz w trakcie gry odbyć 5 sekwencji filmowych w domu Selene. Po przejściu gry i odbyciu sekwencji w każdym biomie będzie ukryty arefekat słońca czy coś takiego. Jak zdobędziesz 6 artefaktów, jeszcze raz walczysz z ostatnim bossem i drugie zakończenie się uruchomi.
  • Odpowiedz