Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym

Vester2005 +47

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy w tym poście zostawić komentarz wskazujący na uczestnictwo np. "Biorę udział". Dołączyć do zabawy może każdy, kto posiada niezbanowane konto. Zestawy rozlosujemy i roześlemy w prywatnych wiadomościach we czwartek i od tego dnia będziecie mieć 21 dni na podzielenie się relacją z dołączonym zdjęciem lub filmem (do 11.08 włącznie). Brak realizacji zadania skutkuje wykluczeniem udziału w zabawie w przyszłości przez dodanie na czarną listę.
Więcej szczegółów wraz z pełnymi zasadami są dostępnie na stronie: https://mirkowyzwanie.pl
Dla 10 osób, które zostaną nominowane i uzyskają największą liczbę punktów w wyniku głosowania mamy przygotowane nagrody:
Miejsca 1-3
• Paczka od Wykopu
• 100 zł voucher do Allegro
• Książka "Pomruk" z dedykowaną zakładką wykonaną techniką makramy
Miejsce 4:
• Paczka od Wykopu + 3 ręcznie robione woreczki z lawendą
Miejsca 5-10:
• Paczka od Wykopu
Sponsorami edycji są @Wykop, @Konki @faramka oraz jedna osoba, która chciała pozostać anonimowa.
Powodzenia!
Organizatorzy
#mirkowyzwanie
źródło: comment_1657895081IgfWa3ELxxU4WtqjRpMUoG.jpg
Pobierz