Aktywne Wpisy

sluzbywakcji +1494
Poznajcie sierżant Dominikę Polanowską z Lubina. Policjantka dotarła jako pierwsza do palącego się domu, na balkonie zauważyła mężczyznę, który nosił już na sobie ślady kontaktu z ogniem i wołał o pomoc.
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś

źródło: scf
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +236
i cyk dziecko gender zostało zatrudnione w mojej robocie, ktore nie identyfikuje sie jako kobieta, a jako "ono". I teraz ja nie moge mowic na nia jako ona,bo bede mial rozmowe z julkami z HR. Niech juz muzulmanie zaoraja ten zachod, bo to przechodzi ludzkie pojecie
Myslalem ze ja mam nasrane we lbie, ale widze, ze inni bardziej
#korposwiat #pracbaza
Myslalem ze ja mam nasrane we lbie, ale widze, ze inni bardziej
#korposwiat #pracbaza
Pracuję po 12-16h dziennie, czasami też w weekendy (#korposwiat) - jak można zachować higiene umyslu i sie nie wypalic? Probowalem #medytacja - calkiem spoko, codziennie w nocy probuje, #wimhof i zimne prysznice - też spoko, siłki niestety nie mogę wsadzić w grafik ani biegania :( czuje ze sie wypalam powoli i chce dzialac - glownie chodzi o zmeczenie bani i brak czasu na pasje. Niestety płacą świetnie i zmiana pracy trochę nie wchodzi w grę, oszczędzam na mieszkanie i #fire. Moze nootropy albo ssri?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62d03c333badb5d6227d4706
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Próbowałem różnych rzeczy, ale doszedłem w końcu do wniosku, że w sumie to po prostu nie chce tak żyć bez czasu na życie. Kończyłem pracę i nie byłem zadowolony ze swojego dnia. Upewnij się, że na pewno chcesz robić na kogoś tak dużym kosztem (wypalenia) xD Może warto zwolnić i dojść do celu, trochę później, tylko mniejszym kosztem
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
Jak już czujesz, że pekasz, to oszczędzaj kasę, bo za kilka lat kasa przyda się na psychiatrę, onkologa i kardiologa.
Zacznij skromniej i oszczędniej żyć, to nie będziesz tak musiał tyrać.
Komentarz usunięty przez autora