Aktywne Wpisy

Wrrronika +97
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
R4vPL +6
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

@Tatiagla: przez miesiąc gościłem rodzinę 2+3, a co?
@Tatiagla: napisałem powyżej
@Sweet_acc_pr0sa: zajebista logika: łamanie prawa i odpowiedzi na inne łamanie prawa xD
Jeśli chcemy się obronić przed zalewem nielegalnych migrantów push-backi to jedyny działający sposób.
@Cierniostwor: ale jak fakt, że nie ma mozliwośc deportacji wpływa na to
Jak rowerzysta jedzie niezgodnie z prawem autostradą to go łapiemy i wyrzucamy po za autostradę + mandat.
I dokładnie tak samo robimy z nielegalnymi migrantami, łapiemy, cyk za granicę + kara.
Znasz inny skuteczny sposób na obronę granic przez nielegalnymi migrantami? Nikt w europie nie znalazł lepszego
@Cierniostwor: polska to sobie możę. Niestety musimy nasze prawo dostosowywać do międzynarodowych standardów
@Cierniostwor: polska to sobie możę. Niestety musimy nasze prawo dostosowywać do międzynarodowych standardów
@PrzeKomentator: Prawo międzynarodowe zmienia się wolniej niż krajowe. I tak jak pisałem wyżej, nie jest dostosowane do obrony krajów przed masowym szturmem nielegalnych migrantów.
Mam w związku
@Cierniostwor: aha mężczyźni gorsi a potem płacz że piekło mężczyzn xD