Aktywne Wpisy
stanley___ +74
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz
Corvus_Frugilagus +264
Pozdrawiam osobnika który wszedł specjalnie na mój profil aby zaminusować prawie wszystkie moje komentarze w znaleziskach pod którymi zostawiłem swój komentarz.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.

XDDDDD
https://cowkrakowie.pl/2022/07/nie-otworza-w-tym-roku-kapieliska-na-zakrzowku
#krakow #zakrzowek
źródło: comment_1657712458JY8ggiDE3AFRVnqyfRVBS4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Pieron: jak dotąd od 30 lat zakrzówek stał bez tych magicznych pomp i jakoś nie gnił - dziwne.
Te brodziki tak zostały zaprojektowane, że nie potrzebują pomp bo mają jakieś dziurki dla naturalnej cyrkulacji wody. Ale wyszło, że je z-----i (za małe czy coś)
źródło: comment_1657723664hPkZCooX4gD9MeGyloTn03.jpg
Pobierzdobrze że można zawsze tam nielegalnie pójść od strony stromej kamienistej skarpy, tzw hairchest route
Nie powiedzieli im, że można mniej wody nalać?
źródło: comment_1657731515WsLWorVnjF7AD5nJ2uCQy8.jpg
PobierzW tym wypadku wystarczający można by odstąpić od tak szczegółowego przestrzegania prawa. 1 cm. Może można to dopuścić jakoś aby w papierach się zgadzało.