@LodowkaWskazowka: ja to bym wolał poczekać na to jak to faktycznie działa, jak będzie rozwijane i wspierane. No wygląda fajne i na razie dużo więcej nie wiadomo
@suslogon-szczecinski: mają dobry marketing. Wygląda fajnie, ale zobaczymy jak pójdą testy. Słuchawki od nich też miały zajebisty marketing, a jak je w końcu wypuścili to o firmie ucichło.
@pekak: no tak, ale kupuje się produkt a nie marketing.
@suslogon-szczecinski: gdyby kupowało się produkt, to szklane phablety nigdy nie wyszły by poza środowiska influencerów żyjących z instagrama, bo normalnym ludziom te elektrośmieci tylko utrudniają życie. Nie mówiąc już o takich aberracjach jak notche i łezki
@rts6102: no bez przesady, jakbym mial patrzeć na to, czy telefon ma notcha czy nie ma i na tej podstawie podejmować decyzję to bym przez kilka lat chyba nie mial telefonu xd
W iPhonie całe faceid się nie zmiesci w ramce, chyba że mówisz o tym, żeby górna belka była grubsza. Tam jednak jest zegarek i ikonki baterii i zasięgu, wiec trochę patowa sytuacja
@LodowkaWskazowka: co w nim ciekawego? diody wsadzone bez ładu i składu? Do tego bez rgb czy regulacji jasności. Już bym wolał jakiś sensowny wyświetlacz lcd lub monochrom/e-ink.
Podoba mi się nawet, tylko obawiam się, że będzie dla mnie za duży. Ostatnimi czasy odrzuciłem iPhona 13 za według mnie upośledzony ios - ale telefon rozmiarowo i wizualnie super. Miałem teraz brać Xiaomi 12X, ale akurat wychodzi ten, to go sprawdzę, może mi podpasuje. Jak nie, to czekam na Pixela 7.
#apple #iphone #nothing #android
@suslogon-szczecinski: gdyby kupowało się produkt, to szklane phablety nigdy nie wyszły by poza środowiska influencerów żyjących z instagrama, bo normalnym ludziom te elektrośmieci tylko utrudniają życie. Nie mówiąc już o takich aberracjach jak notche i łezki
W iPhonie całe faceid się nie zmiesci w ramce, chyba że mówisz o tym, żeby górna belka była grubsza. Tam jednak jest zegarek i ikonki baterii i zasięgu, wiec trochę patowa sytuacja
Ostatnimi czasy odrzuciłem iPhona 13 za według mnie upośledzony ios - ale telefon rozmiarowo i wizualnie super.
Miałem teraz brać Xiaomi 12X, ale akurat wychodzi ten, to go sprawdzę, może mi podpasuje. Jak nie, to czekam na Pixela 7.
@suslogon-szczecinski: Chyba jedyny średniak z ładowaniem indukcyjnym