Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pekak: no tak, ale kupuje się produkt a nie marketing.

@suslogon-szczecinski: gdyby kupowało się produkt, to szklane phablety nigdy nie wyszły by poza środowiska influencerów żyjących z instagrama, bo normalnym ludziom te elektrośmieci tylko utrudniają życie. Nie mówiąc już o takich aberracjach jak notche i łezki
  • Odpowiedz
@rts6102: no bez przesady, jakbym mial patrzeć na to, czy telefon ma notcha czy nie ma i na tej podstawie podejmować decyzję to bym przez kilka lat chyba nie mial telefonu xd

W iPhonie całe faceid się nie zmiesci w ramce, chyba że mówisz o tym, żeby górna belka była grubsza. Tam jednak jest zegarek i ikonki baterii i zasięgu, wiec trochę patowa sytuacja
  • Odpowiedz
@LodowkaWskazowka: co w nim ciekawego? diody wsadzone bez ładu i składu? Do tego bez rgb czy regulacji jasności. Już bym wolał jakiś sensowny wyświetlacz lcd lub monochrom/e-ink.
  • Odpowiedz
Podoba mi się nawet, tylko obawiam się, że będzie dla mnie za duży.
Ostatnimi czasy odrzuciłem iPhona 13 za według mnie upośledzony ios - ale telefon rozmiarowo i wizualnie super.
Miałem teraz brać Xiaomi 12X, ale akurat wychodzi ten, to go sprawdzę, może mi podpasuje. Jak nie, to czekam na Pixela 7.
  • Odpowiedz