Aktywne Wpisy

Iudex +82
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +169
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

#rower
@sipcabej: kup jakiś miejski/trekkingowy z bagażnikiem i najlepiej z dynamem w piaście, fajnie jakby miał też mocowanie na ringlock
Osobiście siedzę na Romet Orkan 4, ale z tym budżetem znajdziesz i inne propozycje. Pytanie tylko, czy warto dokładać.
mnie jest to mistrzostwo ale masz juz przynajmniej rowery dość współczesne (czyli napędy 2x/1x czy brak amortyzatora)
kolego - prądnica jest fajna ale ma kilka wad - po pierwsze opory - po drugie cena - po trzecie lampy pod prądnice też niekoniecznie musza być tym czego szukasz.
Podobnie z bagażnikiem - rzecz niewątpliwe fajna ale nie każdemu potrzebna bo nawet przewożenie owej bluzy można zorganizować inaczej,
@bibsz: bo pewnie nie wie że to must have.
Żeby nie robić offtopa. Polecam Elops 900 z decathlon, ale to nie cross, ale miejsko-trekkingowy.
źródło: comment_1657618086vnpobaAeyH5JHHIQCL6hSY.jpg
Pobierz@Krystian19922: też bym w takiej sytuacji polecił inny typ roweru, ale mirek jest zdecydowany na crossowy i nie ma, co drążyć tematu.
źródło: comment_1657643336FA3uNmrea7x7NOdxnd4J9x.jpg
Pobierz