Aktywne Wpisy

naczarak +568
Polskie nacjobydło husarskie w akcji. Oglądać do końca.
"ATAK NA STUDENTA Z UKRAINY
Nasz Ośrodek udziela pomocy ukraińskiemu studentowi, który został zaatakowany, pobity i znieważony.
Jeździ na taksówce, żeby zarobić na studia i utrzymanie. "
https://twitter.com/OmzRi/status/1701213289995293132
#ukraina #wojna #rosja #bekazprawakow #neuropa
"ATAK NA STUDENTA Z UKRAINY
Nasz Ośrodek udziela pomocy ukraińskiemu studentowi, który został zaatakowany, pobity i znieważony.
Jeździ na taksówce, żeby zarobić na studia i utrzymanie. "
https://twitter.com/OmzRi/status/1701213289995293132
#ukraina #wojna #rosja #bekazprawakow #neuropa

Lewusx +133
Siemanko ponownie.
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą

#rosliny #roslinydoniczkowe #kwiaty #nawozy #hydroponika
A samo dawkowanie to tylko propozycja, jeden poda
Tutaj różnica wynika wyłącznie z tego, że tak sobie producent napisał. Żadna roślina nie przetrwa na dluzsza mete podlewania stężeniem 10ml/l bo popalisz korzenie, z kolei 1.5-2ml/l raz w tygodniu moze byc zbyt malo. Roztwor zawierajacy 0.01% azotu powinien byc ok z kazdym podlewaniem.
Drugi ma azot w formie amidowej co go dyskwalifikuje do hydroponiki. Do hydroponiki sa dedykowane nawozy. Bez podloza musisz zapewnic korzeniom wiecej niz samo NPK.