Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +140
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Podoba mi się ten zapach, ale kompletnie nie śledzę rynku i nie chciałbym jakoś mocno za niego przepłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na Notino widzę że jest teraz w promocji po 321zł, na Marciano był po 295, zaś na allegro niby są nawet jakieś poniżj 200zł.. ale jak z ich oryginalnością...
#perfumy
nawet na allegro kupisz oryginał o ile będzie tu
Komentarz usunięty przez autora
https://allegro.pl/oferta/versace-eros-edp-100ml-11361986055?utm_source=admitad&utm_medium=afiliacja&admitad_uid=7bd9e6eedf35b8e5bc5ad10383ab2ac6
Jakieś 140zł po zniżce wychodził ostatnio zestaw z dezodorantem i miniaturką na notino ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora